上一頁下一頁
發新話題

濕晒冇得做, 成身興合合咁同bf道別 >.<

收藏  |  訂閱
648  39.7k

取消高亮
hey.....iamcrazygirl..早晨呀..

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-23 11:06 AM 發表
hey.....iamcrazygirl..早晨呀..
早晨:smile_13:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-20 03:16 PM 發表
琴日signal no.3 的確好大雨下,
橫風橫雨下, 我bf都揸車去買野比我食, 多謝
琴日佢揸車去我屋企樓下car park, 到左就叫我落街, 仲話趕時間叫我快d
我一比人催, 就手忙腳亂, 臨急臨忙搵唔到t-sh ...
:smile_14: 咁妳都放佢走....:smile_45:

引用:
原帖由 我係明仔 於 2008-4-23 11:22 AM 發表

:smile_14: 咁妳都放佢走....:smile_45:
人地有手有腳有車, 我阻到佢咩:smile_42:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-23 11:30 AM 發表

捉住佢jj麻~:smile_30::smile_30:

做咩要:smile_13: 咁呀? 因為太眼訓?

聽聞妳昨晚都好好"滿足" 咁睡覺架啦...:smile_44:

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-23 11:34 AM 發表
做咩要:smile_13: 咁呀? 因為太眼訓?

聽聞妳昨晚都好好"滿足" 咁睡覺架啦...:smile_44:
訓左成9粒中, 好耐未試過, 但都仲眼訓
講開, 不如我比番錢你, 始終唔係好岩用同應該比番錢你

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-23 11:30 AM 發表

話佢知"你有事做就走先啦,我會揾人幫手啦":smile_38:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-23 11:39 AM 發表

訓左成9粒中, 好耐未試過, 但都仲眼訓
講開, 不如我比番錢你, 始終唔係好岩用同應該比番錢你
haha...唔駛啦....下次一齊去買就ok.啦....heeh.....

我就慘啦....又要坐taxi..>.<

引用:
原帖由 我係明仔 於 2008-4-23 11:42 AM 發表

話佢知"你有事做就走先啦,我會揾人幫手啦":smile_38:
車, 前日ml, 我男友仲叫我搵我ex做啦, 仲話間唔中好啦,
所以我一定會, 你同我放心

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆