上一頁下一頁
發新話題

濕晒冇得做, 成身興合合咁同bf道別 >.<

收藏  |  訂閱
648  39.7k

取消高亮
oh no.... so horny, i love that ^^

引用:
原帖由 maverickk 於 2008-4-22 09:59 AM 發表
oh no.... so horny, i love that ^^
thank you

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-20 03:16 PM 發表
琴日signal no.3 的確好大雨下,
橫風橫雨下, 我bf都揸車去買野比我食, 多謝
琴日佢揸車去我屋企樓下car park, 到左就叫我落街, 仲話趕時間叫我快d
我一比人催, 就手忙腳亂, 臨急臨忙搵唔到t-sh ...
有快樂既性生活, 理應有幸福快樂既生活,
唔好成日話自己床上sweet, 床下唔sweet
佢咁鍚你, 你就唔好成日執著人地d錯黎talk啦

....................唉~~~~~~你兩個做咩搞成甘呀:smile_39:

引用:
原帖由 Qmepls 於 2008-4-23 12:17 AM 發表
....................唉~~~~~~你兩個做咩搞成甘呀:smile_39:
未就係law:smile_39:

引用:
原帖由 bbvicky 於 2008-4-23 12:22 AM 發表

未就係law:smile_39:
可能搞成今日咁, 最大責任都o係我度

引用:
原帖由 Qmepls 於 2008-4-23 12:17 AM 發表
一向都係咁
只不過今日先爆發姐:smile_39:
no worry

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-23 01:08 AM 發表

可能搞成今日咁, 最大責任都o係我度
每個人都會有做錯既時候...5好記住就得啦:smile_40:

小妹妹,無得救咩! 可惜D喎 ! :smile_39:
引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-23 01:12 發表

一向都係咁
只不過今日先爆發姐:smile_39:
no worry

引用:
原帖由 st999631 於 2008-4-23 01:28 AM 發表
小妹妹,無得救咩! 可惜D喎 ! :smile_39:
救??? 盡量啦:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆