上一頁下一頁
發新話題

濕晒冇得做, 成身興合合咁同bf道別 >.<

收藏  |  訂閱
648  39.7k

取消高亮
引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-22 03:25 AM 發表
妳愛我...就唔應該要咁做啦.....

有咩錯.....都原諒左妳...
算啦好冇? 一篇xanga已經講晒我要講既野:smile_24:
我真係決定左

引用:
原帖由 geooie 於 2008-4-22 03:27 AM 發表
你兩個有咩事,,都出來爆房時搞掂佢啦:smile_30: :smile_30:
仲同佢爆房, 咪玩啦:smile_39:

唔係算呀....

而係我地一齊左咁耐.....好多野都經歷過..lee 件事唔係咁大件事....

係一個難關..而家都過左啦.....仲要分開?

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-22 03:27 AM 發表

仲同佢爆房, 咪玩啦:smile_39:
今日先爆完....不過...please 其他人暫緩插咀..please

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-22 03:28 AM 發表
唔係算呀....

而係我地一齊左咁耐.....好多野都經歷過..lee 件事唔係咁大件事....

係一個難關..而家都過左啦.....仲要分開?
已經分開左, 單方面
你訓啦, 聽朝仲嘔就唔好返工啦, 留在家休息下啦

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-22 03:29 AM 發表

今日先爆完....不過...please 其他人暫緩插咀..please
post係開泥比大家討論, 唔比人插咀咁selfish

唔係分開左囉...而係大家有少少問題ja ma....

而家終於都解決左啦...

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-22 03:31 AM 發表
唔係分開左囉...而係大家有少少問題ja ma....

而家終於都解決左啦...
不如等我原諒到自己再算啦
你訓啦, 仲有冇嘔牙

嘔左兩次....

妳原諒到自己o架......lee 件事唔係令我地分開...而係令我地更開心...因為已經釋除所有疑團la

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-22 03:31 AM 發表

post係開泥比大家討論, 唔比人插咀咁selfish
係囉..証明佢份人幾霸道啦...冇理其他人感受...只認為自己既岩囉...
有時感情既人..自己就最清楚...唔係對方話咩就係咩...
就算係一齊..唔WORK就係唔WORK架啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆