上一頁下一頁
發新話題

濕晒冇得做, 成身興合合咁同bf道別 >.<

收藏  |  訂閱
648  39.7k

取消高亮
引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-22 03:15 AM 發表

妳可以唔認咩?

我同妳拍左拖咁耐......妳唔開心?
下呢位先生, 唔好周圍認女友好喎

引用:
原帖由 geooie 於 2008-4-22 03:17 AM 發表

呵, 你被人老屈啦....

不過, 講時講, 你bf都幾怪囉..冇啦啦搞興你, 又再冇下文...
換作正常男人都唔會啦...比我有你冇你...X左先啦....
停車場仲有男人望實, 點搞牙:smile_39:

我係iamcrazygirl 既bf....係人都知

lee 位先生...唔該

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-22 03:15 AM 發表

呢度唔講得粗口架咩, 我都係岩岩先知
咪係, 自認你條仔係處...話唔得囉...
:smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-22 03:18 AM 發表
我係iamcrazygirl 既bf....係人都知

lee 位先生...唔該
係人都知? 點解我唔知

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-22 03:18 AM 發表

停車場仲有男人望實, 點搞牙:smile_39:
呵, 原來你條仔有呢鋪癮既..比我就唔係好慣係公眾場所搞咁野野囉....

iamcrazygirl..唔好再咁啦....

真係愛妳o既人係度...why 妳唔認?

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-22 03:23 AM 發表
iamcrazygirl..唔好再咁啦....

真係愛妳o既人係度...why 妳唔認?
早抖先, 一篇xanga已經講晒我要講既野,

真架

我愛你, 再見!

妳愛我...就唔應該要咁做啦.....

有咩錯.....都原諒左妳...

你兩個有咩事,,都出來爆房時搞掂佢啦:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆