上一頁下一頁
發新話題

愛上doggie, 真係好正

收藏  |  訂閱
339  28.2k

取消高亮
有無拍拍声呀?

:smile_41: :smile_41: :smile_41:
引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-22 02:19 PM 發表
琴日同男友的確去左搞野, 不過要溫書所以而家report補比大家
琴日放學立刻飛車落灣仔, 爆房xd
入到房, 迅速自己除左條under, 因為已經好濕, up住好唔舒服
之後我好攰咁攤左o係張床到, 得返條裙
之後我 ...

引用:
原帖由 美爾 於 2008-4-22 09:11 PM 發表
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-22 08:40 PM 發表

咁慘?
佢係對我幾好架
不過有d野發生左就係發生左, 好瘀, 冇咩面目再o係度 [/quote

no la..你咁對佢會唔會覺得對佢好唔公平呢?
佢係愛你架...而你又 ...
我知對佢唔公平,
不過我心態已經唔同左, 我唔知自己之後會點
可能會好冷淡, 我寧願唔想佢難過

引用:
原帖由 jumboleung 於 2008-4-22 09:29 PM 發表
有無拍拍声呀?

:smile_41: :smile_41: :smile_41:
當然有啦

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-22 09:31 PM 發表

我知對佢唔公平,
有邊對情呂係無問題....存在......

唉..我搞緊結婚..早兩個月差d要stop ...cancel喇..我同佢唔係吵..係有另外一d問題...最緊要仲係咪鐘意大家..係就唔好理太多..繼續一齊喇..

又吾係有第三者.....信任呢樣野可以建立......

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2008-4-22 09:41 PM 發表
唉..我搞緊結婚..早兩個月差d要stop ...cancel喇..我同佢唔係吵..係有另外一d問題...最緊要仲係咪鐘意大家..係就唔好理太多..繼續一齊喇..
你地咩事:smile_39:

引用:
原帖由 sammy0102 於 2008-4-22 09:44 PM 發表
又吾係有第三者.....信任呢樣野可以建立......
個trap就係我契姐去勾引佢, 想勾引佢出來見面扑野
最終係我契姐自己自爆返出來
跟住bf就話我一早知你地玩緊我,
我承認我易信人, 係我表哥話咁樣可以試到佢有幾愛我.
我想試佢係因為佢真係有好多野今到我懷疑

小妹妹,兩個人之間既事,我地呢D街外人係無乜資格講野既 !
但係都係想你聽我呢個老人家勸一句 !
珍惜眼前人 ! 唔好為左一D好似好審慎既決定,而令到自己,有可惜,有遺憾 !
引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-22 21:31 發表

我知對佢唔公平,

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-22 09:45 PM 發表

你地咩事:smile_39:
一堆積壓怨氣..突然間爆發 = =
佢話我太自我,唔緊佢...佢覺得好似好孤獨咁... 應該係婚前恐懼出現..
仲要我同佢一齊發生..差少少cancel

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆