上一頁下一頁
發新話題

濕晒冇得做, 成身興合合咁同bf道別 >.<

收藏  |  訂閱
648  39.7k

取消高亮
引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-22 02:46 AM 發表

有d真係皮光肉滑架, 幾envious架:smile_39:
少之有少......

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-22 02:49 AM 發表
咁妳對妳bf 好o的就ok 啦... 妳bf 又唔係o個o的蠻不講理o既人..

佢真係咁愛妳.連妳o的fd o既trap 都pass 到.... 妳係應該珍惜..唔係放棄呀
你又知? 哈哈,
我而家已經係半單身lu哈哈

引用:
原帖由 sammy0102 於 2008-4-22 02:50 AM 發表

少之有少......
at least我class都有一半

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-22 02:45 AM 發表

其實係我夾埋d fd trap佢set up 佢, 想知佢有幾愛我
但日前條橋比另一個fd自爆左, 佢知左之後好唔開心
直至今日佢一路ml一路都冇心機, 雖然佢事後同我講佢今日唔舒服,
但點都有少少關係\

係我自己好自 ...
男人既野好快吾記得......

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-22 02:51 AM 發表

你又知? 哈哈,
我而家已經係半單身lu哈哈
更係知道啦...妳bf 冒住生命危險去買野比妳食...

又o係咁短時間俾左一次peak 妳..

仲要pass 左妳地個trap

而且仲原諒左妳...

真係呀....好佬難尋呀

引用:
原帖由 sammy0102 於 2008-4-22 02:52 AM 發表

男人既野好快吾記得......
不過我決定左, 係經過深思熟慮, 諗得好清楚, 絕對唔係亂諗野

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-22 02:54 AM 發表

更係知道啦...妳bf 冒住生命危險去買野比妳食...

又o係咁短時間俾左一次peak 妳..

仲要pass 左妳地個trap

而且仲原諒左妳...

真係呀....好佬難尋呀
嚴格泥講, 係ex lu^^
我未正式同佢講, 只o係xanga打左篇野

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-22 02:54 AM 發表

不過我決定左, 係經過深思熟慮, 諗得好清楚, 絕對唔係亂諗野
你真係就咁放棄.....吾可惜咩.....

引用:
原帖由 sammy0102 於 2008-4-22 02:56 AM 發表

你真係就咁放棄.....吾可惜咩.....
好多次都想放棄, 其實存在左好鬼多問題:smile_39:

但係今次....真係唔應該分手wor.....

crazy girl.. keep with such as good guy ar....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆