上一頁下一頁
發新話題

濕晒冇得做, 成身興合合咁同bf道別 >.<

收藏  |  訂閱
648  39.6k

取消高亮
引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-21 11:48 AM 發表
我gf 成日都話我唔好gala...上次我打左一下patpat..佢就即刻喊...

而家都仲記住...ai...我開始懷疑自己係咪有問題..:smile_13:
唔洗即刻喊下話:smile_42:
你女友幾多歲

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-21 11:48 AM 發表
我gf 成日都話我唔好gala...上次我打左一下patpat..佢就即刻喊...

而家都仲記住...ai...我開始懷疑自己係咪有問題..:smile_13:
仲咁孩子氣 :smile_40: 妳gf應該好細個了...:smile_13:

可能無情力....太痛掛..都係我唔岩o既..ai..

本身我以為想同佢玩下ga ja..點知差o的變左虐妻男..

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-21 12:07 PM 發表
可能無情力....太痛掛..都係我唔岩o既..ai..

本身我以為想同佢玩下ga ja..點知差o的變左虐妻男..
虐妻男:smile_39:
可能無情力加你女友眼淺呢

唔知la>....我好自責.
因為我係唔會打女人o架....當然玩就會.....

而家仲要打到喊...真係....

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-21 12:19 PM 發表

我諗你都唔似係打女人既男人
咁下次唔好咪得囉, 又會即刻喊既, 佢有POTENTIAL去拍戲

support support~~~

樓主好大膽呢~~~

比人望著都敢繼續~~~ XDXD

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-21 12:19 PM 發表

下次唔好打..試下咬..可能會好D...:smile_40:

hi girl~
你準備好未?:smile_44:

引用:
原帖由 驚雲小子 於 2008-4-21 04:38 PM 發表
hi girl~
你準備好未?:smile_44:
心情有少少緊張:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆