上一頁下一頁
發新話題

濕晒冇得做, 成身興合合咁同bf道別 >.<

收藏  |  訂閱
648  39.6k

取消高亮
引用:
原帖由 自然好 於 2008-4-21 10:39 AM 發表
十八歲, 卜卜脆 :smile_47:
麻麻啦:smile_44:
morning

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-21 10:37 AM 發表

但你女友本身係易高潮定難高潮先:smile_44:
gd morning wor..咁早起床o既?

佢本身都易o架....不過就係我唔好囉..成日都唔夠時間....搞到佢一兩次高潮就要走..>.<

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-21 10:38 AM 發表

岩, 但都唔可以話天公地道, :smile_39: :smile_42:
不過見佢好想要...而我又唔可以令佢黎多幾次....真係有o的自責o架..

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-21 10:40 AM 發表

麻麻啦:smile_44:
morning
早晨 週末愉快嗎:smile_04:

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-21 10:41 AM 發表

gd morning wor..咁早起床o既?

佢本身都易o架....不過就係我唔好囉..成日都唔夠時間....搞到佢一兩次高潮就要走..>.<
咁如果易既, 一兩次又好似少左d

引用:
原帖由 自然好 於 2008-4-21 10:44 AM 發表

早晨 週末愉快嗎:smile_04:
ok la, 要問下我本textbook, 佢陪我一齊過

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-21 10:47 AM 發表

ok la, 要問下我本textbook, 佢陪我一齊過
肯定飽晒啦 :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 自然好 於 2008-4-21 10:50 AM 發表

肯定飽晒啦 :smile_30: :smile_30:
full到滯tim r:smile_42:

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-21 10:43 AM 發表

不過見佢好想要...而我又唔可以令佢黎多幾次....真係有o的自責o架..
唔需要自責架,
佢都唔一定吹得你爽啦 right?:smile_38:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-21 10:51 AM 發表

full到滯tim r:smile_42:
唔係掛...分享下好喎...:smile_13: :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆