上一頁下一頁
發新話題

後插得好high, wif bf tonite~~

收藏  |  訂閱
406  34.6k

取消高亮
引用:
原帖由 M菲狐B 於 2008-4-3 06:51 PM 發表
我以為走後門添:smile_27:
咁痛 我一定唔制:smile_27:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-3 08:06 PM 發表

咁痛 我一定唔制:smile_27:
哈....我都唔明點解d人做到嫁....一隻手指都痛死啦....何況成條野?
我之前有個ex叫我試....但根本入都入唔到....我又冇ky類的東西係身

引用:
原帖由 M菲狐B 於 2008-4-3 08:09 PM 發表

哈....我都唔明點解d人做到嫁....一隻手指都痛死啦....何況成條野?
我之前有個ex叫我試....但根本入都入唔到....我又冇ky類的東西係身
係喇....都唔知點解我女友成日話叫我插佢後門

引用:
原帖由 mash03 於 2008-4-3 08:11 PM 發表

自私講句....我都有d怕污糟:smile_42:

引用:
原帖由 M菲狐B 於 2008-4-3 08:16 PM 發表

自私講句....我都有d怕污糟:smile_42:
我都覺....所以一定唔會入:smile_27:

引用:
原帖由 M菲狐B 於 2008-4-3 08:09 PM 發表

係喎, 我男友入錯後面...掂到少少咋, 我已經覺得要裂開喇

引用:
原帖由 mash03 於 2008-4-3 08:11 PM 發表

真夠膽:smile_30:

引用:
原帖由 mash03 於 2008-4-3 08:19 PM 發表

我都覺....所以一定唔會入:smile_27:
但如果佢好想要我都會試下既:smile_44:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-3 08:19 PM 發表

係喎, 我男友入錯後面...掂到少少咋, 我已經覺得要裂開喇
難d會入錯後面喎:smile_45: 你估渣車入錯後波咩....

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-3 08:19 PM 發表

咁都會錯 如果佢大力d 妳咪痛死:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆