上一頁下一頁
發新話題

愛上doggie, 真係好正

收藏  |  訂閱
339  28.2k

取消高亮
引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-27 07:47 PM 發表
其實  女人  係咪要捉姦在床  先會相信?
其實男人都係,
我有個fd佢o係ubc讀書, 佢男友(未婚夫)都係果邊識
我fd係果d生活極度荒淫既人
佢一返到hk就落lkf搵人ons..仲要食盡fd既男朋友, 當然我都走唔甩 >.<""
可惜佢果個未婚夫唔知佢往事,
有果邊既朋友同佢未婚夫講話呢個女仔以前既生活好唔檢點
於是佢fiance, 就follow佢,
終於有一日, 呢個女仔就比佢fiance發覺,
個fiance爆門入去果陣, 我fd同佢sp上下咁攬埋一齊, 冇說話講啦rite?

引用:
原帖由 david200938 於 2008-4-27 07:50 PM 發表
= =最後一次  你唔想再要咩= =?
我唔會冇感情都做架,
我唔係咁濫 冇感情冇feel投入唔到
不過而家我地都好返一半, 琴日都有做到

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-27 07:55 PM 發表

我唔會冇感情都做架,
我唔係咁濫 冇感情冇feel投入唔到
不過而家我地都好返一半, 琴日都有做到
路  係自己揀

無必要後悔

祝妳好運

引用:
原帖由 sammy0102 於 2008-4-27 07:43 PM 發表

你契姐一定身有屎.......你bf同佢關係好不尋常.....
我都唔知, 其實我覺得自己真係幾無知,
:smile_39:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-27 08:00 PM 發表

我都唔知, 其實我覺得自己真係幾無知,
:smile_39:
你太信人姐........

:smile_38: 其實我都幾鍾意~

引用:
原帖由 sammy0102 於 2008-4-27 08:15 PM 發表

你太信人姐........
係掛. 唉:smile_39:

you dun think your step sister with your bf must have some secret ???

引用:
原帖由 kelvin10171970 於 2008-4-27 10:42 PM 發表
you dun think your step sister with your bf must have some secret ???
i dont know actually
and i dun want to suspect him
he hates ppl suspect him and investigate him, of cos i am not going to do so

我同佢契姐一o的野都無.....
無見過面..亦無講過電話..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆