上一頁下一頁
發新話題

濕晒冇得做, 成身興合合咁同bf道別 >.<

收藏  |  訂閱
648  39.6k

取消高亮
引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-21 02:00 AM 發表
係呀...我都試過啦..用個袋遮住...就可以...

而且..仲有水聲..hehe
咁勁, 看來你gf都係多水之一喎

引用:
原帖由 bbvicky 於 2008-4-21 02:01 AM 發表

褲咁貼身...有d難度喎:smile_13:
有d短褲冇咁貼架嘛,
我就有條蓋住pat pat多少少, 而且有少少鬆, 伸埋隻手指入去岩岩好

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-21 02:00 AM 發表
係呀...我都試過啦..用個袋遮住...就可以...

而且..仲有水聲..hehe
周圍坐爆人,我bf話望住我想叫又唔敢叫個樣好hi喎:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 bbvicky 於 2008-4-21 02:03 AM 發表

周圍坐爆人,我bf話望住我想叫又唔敢叫個樣好hi喎:smile_13: :smile_13:
好多男仔都係咁架啦:smile_39:

我gf 都多o架....我仲爭佢一次潮吹呀.. ai

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-21 02:15 AM 發表
我gf 都多o架....我仲爭佢一次潮吹呀.. ai
你仲識潮吹tim ^^
勁喎, 我bf話佢既潮吹技術已經失傳, 佢近果幾次做整唔到:smile_39:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-21 02:05 AM 發表

好多男仔都係咁架啦:smile_39:
我都5弱未搞返佢law:smile_40: :smile_34:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-21 02:18 AM 發表

你仲識潮吹tim ^^
勁喎, 我bf話佢既潮吹技術已經失傳, 佢近果幾次做整唔到:smile_39:
真係未試過:smile_14: :smile_13:

係呀..妳bf 都幾失敗wor..sigh..

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-21 02:19 AM 發表
係呀..妳bf 都幾失敗wor..sigh..
不過都可能係我問題, 唔夠放鬆:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆