上一頁下一頁
發新話題

後插得好high, wif bf tonite~~

收藏  |  訂閱
406  34.6k

取消高亮
引用:
原帖由 我係明仔 於 2008-4-3 05:20 PM 發表

妳會潮吹嗎:smile_13:
我會牙..
http://www22.188channel.com/viewthread.php?tid=6732803

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-3 05:23 PM 發表

我會牙..
http://www22.188channel.com/viewthread.php?tid=6732803
妳是我的夢想恩物:smile_13:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-3 05:22 PM 發表

我都驚,,
有一次我趴係電腦枱...佢o係後面用手指插我...
插插下佢停左 佢話對面有人"目及"我地..
我嚇到全屋熄晒燈...跟住拉左我bf入房:smile_42:
有冇繼續呀:smile_47:

引用:
原帖由 我係明仔 於 2008-4-3 05:27 PM 發表

有冇繼續呀:smile_47:
咁當然有喇
不過全屋企黑炆炆

引用:
原帖由 我係明仔 於 2008-4-3 05:26 PM 發表

妳是我的夢想恩物:smile_13:
有咁誇張嘛?????:smile_39:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-3 05:31 PM 發表

有咁誇張嘛?????:smile_39:
我試過同一個靚女係浴缸,用手指攪佢,佢噴咗出嚟,
當時感覺好正,立刻抱佢上床即插,做做吓佢又嚟,噴
落我龜頭度,好正嘅感覺,50吓之內,到我噴,超爽呀,
做完將床濕咗一大片,休息30分鐘左右,我又攪過.....
果次我哋爆房加鐘共六小時,中間瞓咗45分鐘左右,
其他時間我哋瘋狂痴迷做愛...........:smile_13:

引用:
原帖由 我係明仔 於 2008-4-3 05:49 PM 發表

我試過同一個靚女係浴缸,用手指攪佢,佢噴咗出嚟,
當時感覺好正,立刻抱佢上床即插,做做吓佢又嚟,噴
落我龜頭度,好正嘅感覺,50吓之內,到我噴,超爽呀,
做完將床濕ࡵ ...
我bf都話曾經試過做做下feel到我妹妹入面有水彈落佢弟弟

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-3 05:54 PM 發表

我bf都話曾經試過做做下feel到我妹妹入面有水彈落佢弟弟
超爽惑:smile_47:

good:smile_13:

我以為走後門添:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆