上一頁下一頁
發新話題

後插得好high, wif bf tonite~~

收藏  |  訂閱
406  34.6k

取消高亮
引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-3 01:34 AM 發表

不過上次打你pat pat 你冇喊...
你仲o係度叫喎..(慘叫)
crying in the party..場邊一聲"慘叫"..><

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-3 01:50 AM 發表

crying in the party..場邊一聲"慘叫"..><
可唔可以唔好再搞爛gag...
""長鞕7吋"":smile_30:

唔係"長j 7號"咩?hahha

anywyas...so jealous ar...ur bf is soosso good ar

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-3 01:54 AM 發表
唔係"長j 7號"咩?hahha

anywyas...so jealous ar...ur bf is soosso good ar
tht's not u rite?!:smile_39:

羨慕你bf...

I think you must have more,would you mind post more...

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-2 09:49 PM 發表

咦你中葡咪即係你macau出生囉...
牙公同牙婆年代 即係你都係囉,
不過可能得返16分1
我係香港出世架...
我估都有16/1 O既...
因為有時有D朋友都會問我係唔係MIX.
見你同BF咁好..真係正呀...
如果我有咁O既經驗都會POST出黎分享下...

引用:
原帖由 是旦 於 2008-4-3 11:04 AM 發表

我係香港出世架...
我估都有16/1 O既...
因為有時有D朋友都會問我係唔係MIX.
見你同BF咁好..真係正呀...
如果我有咁O既經驗都會POST出黎分享下...
連續出左兩篇lu^^
琴日都出左一篇^^

越出越誘人:smile_40:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-3 11:08 AM 發表

連續出左兩篇lu^^
琴日都出左一篇^^
有咩..叫咩名呀...我只你睇到依篇炸...:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆