上一頁下一頁
發新話題

doggie同女上男下都好正,,小戰bf again~

收藏  |  訂閱
198  20.8k

取消高亮
你同男友....真係相處融洽!.
打得火熱!....令人羨慕!:smile_34: :smile_13:

引用:
原帖由 米奇小子 於 2008-4-3 01:55 AM 發表
嗯!!
很樓主的描寫,看得出你們很sweet呢!!
^^你同bf又sweet唔sweet呀?
我同gf都幾sweet.......除左係將床度:smile_27::smile_27::smile_27:

引用:
原帖由 Qmepls 於 2008-4-3 01:57 AM 發表

我同gf都幾sweet.......除左係將床度:smile_27::smile_27::smile_27:
哇其實我都好envious of你同你女友可以咁長久

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-3 02:02 AM 發表

哇其實我都好envious of你同你女友可以咁長久
如果你地"兩個"都肯努力,一樣得架,你地床上面都甘夾,更好:smile_13:

引用:
原帖由 Qmepls 於 2008-4-3 01:57 AM 發表

嗯!!
我和bf幾架。
係呢,為甚麼你同你gf除左係床度唔sweet呢?莫非她很保守嘅??

引用:
原帖由 米奇小子 於 2008-4-3 02:05 AM 發表

嗯!!
我和bf幾架。
係呢,為甚麼你同你gf除左係床度唔sweet呢?莫非她很保守嘅??
1000%中左:smile_27::smile_27::smile_27::smile_27::smile_27:
所以一睇都呢度d情侶床上sweet就超羨慕

引用:
原帖由 Qmepls 於 2008-4-3 02:03 AM 發表

如果你地"兩個"都肯努力,一樣得架,你地床上面都甘夾,更好:smile_13:
如果只係o係張床到sweet..咪即係sp

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-3 02:07 AM 發表

如果只係o係張床到sweet..咪即係sp
..............唔知點講好添.......:smile_13:

引用:
原帖由 Qmepls 於 2008-4-3 02:07 AM 發表

1000%中左:smile_27::smile_27::smile_27::smile_27::smile_27:
oh, 咁你仲上泥...??
會唔會睇睇下感慨

引用:
原帖由 Qmepls 於 2008-4-3 02:07 AM 發表

嗯!!
你可以試試去慢慢的去調較她,有那個女仔天生便會在床上迎合你呢!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆