琴晚過大海連續篇

收藏  |  訂閱
31  10.8k

取消高亮
如果你中左招,你又係引版溝女扑,D女又中左招,又同其他引版仔扑.....
嘩嘩嘩嘩~~~~~:smile_27:

引用:
原帖由 二駙馬 於 2009-2-11 11:45 PM 發表 查看引用來源

你都幾矛盾,又驚中咗招,無證明有無賴嘢,跟住又去滾,
你今次滾完後都未睇上一份報告又要驗多次
C hing,你誤會晒,我之前冇check,只係懷疑,嗰晚在馬交check咗,e生話冇事,跟住去happy有戴套,所以係好安全:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 xyz11chan 於 2009-2-12 12:58 PM 發表 查看引用來源
如果你中左招,你又係引版溝女扑,D女又中左招,又同其他引版仔扑.....
嘩嘩嘩嘩~~~~~:smile_27:
都話冇中招:smile_22: badboy係打唔死

琴晚冇出動,成晚卑gf搞住晒:smile_27: 佢話下面痕但又唔去睇e生!搞到我成晚冇覺好訓:smile_22:
講番馬交五折大酬賓過夜之旅,亦係小弟第一次卑人SM 我哋去咗氹仔食消夜,跟住同囡囡
去訓覺覺豬,點知一入房,佢就入廁所,轉頭已換咗克色七皮戰衣,跟住佢叫小弟訓上床,三兩吓手勢,小弟已被佢剝光豬,佢再用条紅繩縛住小弟雙手雙腳,然后佢點咗支臘燭,係咁在小弟身滴臘,尤其在心口嗰2點:smile_47:
但最high係滴臘落C眼上,真係打晒震,好玩到死:smile_40: 小弟係咁大聲叫,囡囡就係咁滴臘落小弟c眼,但係快樂時刻係最快過,支臘燭好快就滴完:') 之后佢就用個口去待后我dd,唔知係唔係第一次玩滴臘high得滯,好快就交咗工課:smile_40: :smile_40:
今晚留港消費,明天再同各位C hing 報導吓今晚行程:smile_15:

引用:
原帖由 hongkongken 於 2009-2-11 05:09 PM 發表 查看引用來源

how come you visit doctor in macau ???

your gf also goes out to play too ???

strange couple
係gf鐘意痴住我,佢阿哥響油麻地做,響HK睇驚撞到熟人,喱度C hing話深圳靠唔住, 還掂過大海, 所以順便睇埋囉, 上次同gf攪完之後, 佢話下面痕, 我睇完e生後話冇事, 宜家都唔知會唔會傳染俾小弟

引用:
原帖由 hongkongbadboy. 於 2009-2-12 02:44 PM 發表 查看引用來源
琴晚冇出動,成晚卑gf搞住晒:smile_27: 佢話下面痕但又唔去睇e生!搞到我成晚冇覺好訓:smile_22:
講番馬交五折大酬賓過夜之旅,亦係小弟第一次卑人SM 我哋去咗氹仔食消夜,跟住同囡囡
去訓覺覺豬 ...
係呀,真對彩喇。

hongkongbadboy. 師兄你個名只係多我一「.」,但就有咁不平凡o既經歷,真係羨慕死我喇。真係唔知仲以為你老作呀。不過我就真係「信到你十足呀」。

引用:
原帖由 hongkongbadboy. 於 2009-2-12 02:52 PM 發表 查看引用來源

係gf鐘意痴住我,佢阿哥響油麻地做,響HK睇驚撞到熟人,喱度C hing話深圳靠唔住, 還掂過大海, 所以順便睇埋囉, 上次同gf攪完之後, 佢話下面痕, 我睇完e生後話冇事, 宜家都唔知會唔會傳染俾小弟
你怕你GF傳染俾你?...:smile_27:

引用:
原帖由 hongkongbadboy. 於 2009-2-12 01:42 PM 發表 查看引用來源

都話冇中招:smile_22: badboy係打唔死
受 病 毒 感 染 後 可 能 需 要 幾 個 星 期 或 以 上 才 會 產 生 愛 滋 病 抗 體 , 在 這 段 「 空 窗 期 ( "window period") 90日 」 , HIV抗 體 測 試 先 會 準

引用:
原帖由 hongkongbadboy. 於 2009-2-12 02:44 PM 發表 查看引用來源
去訓覺覺豬 ...
引用:
原帖由 勁霸 於 2009-2-11 05:46 PM 發表 查看引用來源
乜新馬路有骨揼ka咩?間野叫咩名呀:smile_41:
引用:
原帖由 木一田火 於 2009-2-12 10:09 AM 發表 查看引用來源
系囉新馬路邊到有沖涼架,唔該通知聲.
hongkongbadboy. 師兄,人地問你新馬路間野叫咩名呀,你點解唔答人呀?你唔係老作呀嘛?

引用:
原帖由 xyz11chan 於 2009-2-12 03:47 PM 發表 查看引用來源

你怕你GF傳染俾你?...:smile_27:
佢自己話係佢叫雞唔戴套玩,賴野之後再傳俾gf架!!:smile_38:

前往最後回覆