上一頁下一頁
發新話題

[新手第1次落clubbing/disco]report --- 感覺仲冇自信過未去..媾唔到女..

收藏  |  訂閱
178  5.5k

取消高亮
引用:
原帖由 HARDY829 於 2008-11-8 04:00 PM 發表 查看引用來源

都唔係大哂, 只係你多人優勝一樣既條件之一即:smile_38: :smile_38:
我正係知而GA少人一樣優勝條件..

引用:
原帖由 Yami.M 於 2008-11-8 03:49 PM 發表 查看引用來源
如果你係諗住去玩係有下文既..不如用飲酒既錢去叫雞啦..~重快手.
一行埋去就可以除褲....
或且人地仲係男仔黎架哩...把口話溝女爆房 是實連爆房既錢都唔願比
叫雞?? 又淆底喎... 到時比晒錢 除__晒衫褲跟住比隻雞嚇窒左  又縮__到得番粒米就無謂啦
成日睇埋晒d性人post 攪到佢自己d思想都唔正路  一個人連正常既社交生活都冇 就走去學人ons:smile_39:

教你啦細佬...
你落CLUB 一晚洗得果200幾..~
人地落去一晚洗幾萬果D都未有女食啦.~
如果你係覺得落去係食女既.你未免太睇底D女仔啦.~
行埋去就比你攬...邊有咁易..~
比你溝到又點...買個LV 比佢去裝下身..你份糧都無鬼晒啦.~
唔好話攪下野啦.~出第一次街已經知你咩料啦~手都未拖就諗想攪野~

回覆 32# 的帖子

應該係話正常社交同正常性交既程序都未攪清呀..~
未見官先打80~~
未有電話NO先洞房~

引用:
原帖由 愛美莉 於 2008-11-8 04:08 PM 發表 查看引用來源

或且人地仲係男仔黎架哩...把口話溝女爆房 是實連爆房既錢都唔願比
叫雞?? 又淆底喎... 到時比晒錢 除__晒衫褲跟住比隻雞嚇窒左  又縮__到得番粒米就無謂啦
成日睇埋晒d性人post 攪到佢自己d思想都唔正路  一個 ...
:smile_38: :smile_38:好銀多野問:smile_42:

有D女係有心出黎搵野食既..都睇你著咩架麻..
而家D女好勁架..唔係只係睇VIVI 架..男裝都睇埋架..
你掛幾多野係身..佢唔洗心算都計到呀.~

引用:
原帖由 HARDY829 於 2008-11-8 04:16 PM 發表 查看引用來源

:smile_38: :smile_38:好銀多野問:smile_42:
答得多 問得多 買得多 慳得多 慳得一蚊得一蚊...:smile_42:

引用:
原帖由 Yami.M 於 2008-11-8 04:12 PM 發表 查看引用來源
教你啦細佬...
你落CLUB 一晚洗得果200幾..~
人地落去一晚洗幾萬果D都未有女食啦.~
如果你係覺得落去係食女既.你未免太睇底D女仔啦.~
行埋去就比你攬...邊有咁易..~
比你溝到又點...買個LV 比佢去裝下身..你份糧 ...
支持支持~~
越睇佢講野越覺得佢不知所謂!!!:smile_39:

你想識女定想食女先?
完全唔同想法wow:smile_14:

引用:
原帖由 迪_迪 於 2008-11-8 02:24 PM 發表 查看引用來源

戰神:smile_38:
戰績標炳:smile_34: 咁多年有咩收獲
戰神1 wahahahahahahha:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆