上一頁下一頁
發新話題

誠徵男女朋友!!!PART2!!做 我<灰哥仔>個fd啦 你係18-80 歲都入黎啦 去party囉!

收藏  |  訂閱
621  5.1k

取消高亮
引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2008-11-1 07:46 PM 發表 查看引用來源

:smile_14: 人氣急升...勁喎...
因為我白痴囉 !!!!!!!!

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-11-1 02:54 AM 發表 查看引用來源

你囉

尋日HALLOWEEN去左邊度威呀 ?
禾無去:smile_38: 點鬼知:smile_41:

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-11-1 07:50 PM 發表 查看引用來源

sorry呀 係我誤會左你 係我唔好呀 !!!!!!:smile_13:
哈哈...可能係我鐘意熱情對人啦...所以...野到好多誤會...呢句說話應該係我講...

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-11-1 07:51 PM 發表 查看引用來源

有關係咩...???

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-11-1 03:51 AM 發表 查看引用來源

食飯未:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2008-11-1 04:00 AM 發表 查看引用來源

有關係咩...???
無關係:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 好色男2008 於 2008-11-1 08:05 PM 發表 查看引用來源
無關係:smile_38: :smile_38: :smile_38:
無關係...:smile_41:

引用:
原帖由 好色男2008 於 2008-11-1 07:56 PM 發表 查看引用來源
禾無去:smile_38: 點鬼知:smile_41:
做乜唔去呀 ????????唔飲酒唔似你喎 !

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2008-11-1 07:59 PM 發表 查看引用來源

哈哈...可能係我鐘意熱情對人啦...所以...野到好多誤會...呢句說話應該係我講...
NO  LA~~~~係我講SORRY至係

明知你唔係鍾意我 老屈你話鍾意我

我明玩野

係我錯 ! 冇實際

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2008-11-1 08:00 PM 發表 查看引用來源

有關係咩...???
有 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

白痴仔多問題 咁有問有答吖痳

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆