上一頁下一頁
發新話題

誠徵男女朋友!!!PART2!!做 我<灰哥仔>個fd啦 你係18-80 歲都入黎啦 去party囉!

收藏  |  訂閱
621  4.8k

取消高亮
引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-10-25 08:38 AM 發表 查看引用來源

係 !!!!!!!!!!!!
你係咪去?:smile_22: :smile_22: :smile_22:

早 晨:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 好色男2008 於 2008-10-26 12:40 AM 發表 查看引用來源
你係咪去?:smile_22: :smile_22: :smile_22:
go to where???

引用:
原帖由 好色男2008 於 2008-10-26 11:42 AM 發表 查看引用來源
早 晨:smile_38: :smile_38:
早晨 !!! 吖唔係 ! 應該午安喇 !!!!!!!!

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-10-25 08:32 PM 發表 查看引用來源

係呀:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-10-26 12:32 PM 發表 查看引用來源

我叫你就唔應人
呢度你又係咁覆....... :smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 等愛 於 2008-10-26 12:42 PM 發表 查看引用來源

我叫你就唔應人
呢度你又係咁覆....... :smile_24: :smile_24:
哦...原來你呷醋...

我知錯喇..下次望下msn..

我對眼太專重某一樣野 就冇望到其他..我會攺.

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-10-26 01:18 PM 發表 查看引用來源

哦...原來你呷醋...

我知錯喇..下次望下msn..

我對眼太專重某一樣野 就冇望到其他..我會攺.
哼~~~
其實你心裡沒有我~~~~:smile_45:

你又係msn 離左線~~~~ :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 等愛 於 2008-10-26 01:23 PM 發表 查看引用來源

哼~~~
其實你心裡沒有我~~~~:smile_45:
我心只有你 !!!!!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆