上一頁下一頁
發新話題

fds become my sp

收藏  |  訂閱
181  29.6k

取消高亮
引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-18 12:10 AM 發表

oic 呢排冇去金馬倫道d樓上bar
重以為咁有緣見到你真人添~~~:smile_39::smile_39::smile_39:

引用:
原帖由 rsan 於 2008-8-18 12:12 AM 發表

重以為咁有緣見到你真人添~~~:smile_39::smile_39::smile_39:
我個樣好普通,人有相似唔奇
以前返tst就去尖沙咀d bar多既

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-18 12:15 AM 發表

我個樣好普通,人有相似唔奇
以前返tst就去尖沙咀d bar多既
可能個晚個女仔又係紅衫....又係咁上下髮型....所以覺得似喇!
咁你而家去邊度飲多??

引用:
原帖由 rsan 於 2008-8-18 12:18 AM 發表

可能個晚個女仔又係紅衫....又係咁上下髮型....所以覺得似喇!
咁你而家去邊度飲多??
盧押道附近d bar,見邊間冇咁人迫就入邊間,有時去幾間,中環尖沙咀都去既

禮拜五晚去左幾間,見太嘈就走都唔清楚去過邊間la

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-18 12:22 AM 發表

盧押道附近d bar,見邊間冇咁人迫就入邊間,有時去幾間,中環尖沙咀都去既
灣仔我少去!!我都係去中環,銅鑼灣,尖沙咀多!

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-16 11:08 AM 發表

時時見有3個
有d好少見既fd,keep住既有10個到啦
your fds are very lucky wor..!:smile_14:

引用:
原帖由 rsan 於 2008-8-18 12:23 AM 發表

灣仔我少去!!我都係去中環,銅鑼灣,尖沙咀多!
登龍街d bar裝修比較新
我反而中意去d用英式木台舊bar坐底飲既
引用:
原帖由 tim_ng88 於 2008-8-18 12:24 AM 發表
your fds are very lucky wor..!:smile_14:
I also lucky that known them

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-18 12:34 AM 發表

登龍街d bar裝修比較新
我反而中意去d用英式木台舊bar坐底飲既

呢d灣仔大把喇!!o岩哂你!!

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-16 11:00 AM 發表

呢幾個sp係第一份工同事夜晚飲野介紹時識,好多年fds啦好熟,做sp係近幾年既事
第一次做係出於大膽,幾年前一晚放假5個男仔同我照常係間屋飲野睇dvd傾偈,用一些性話題同我開玩笑
其中一個fd知我唔係處女,突然問我 ...
morning,
so what time u usually goto the bar, and drink ?

i live in hk island too ?

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-16 11:08 發表

時時見有3個
有d好少見既fd,keep住既有10個到啦
I want to be NO.4

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆