上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記3

收藏  |  訂閱
766  61.3k

取消高亮
引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-5-15 10:43 PM 發表

呢度似乎好遠
試過羅基灣裸晒, 但果度偶爾都有人出入, 都唔算可以真係裸:smile_40:
平日去會好好多,仲有同好tim,唔通我以前見過你:smile_41: :smile_41:

原來 angela 過 o左 o黎呢度 .....

好靚女
好身材
好大膽

3個亞伯咁好彩...

引用:
原帖由 jefferytsm 於 2008-5-16 23:35 發表

我去多數都係西貢,因為西貢比較方便,同埋西貢可以行ge山多d,大嶼山冇咁多
西貢都的確好正, 但可以裸體的地方都算有, 只是唔揸車就好難去得到

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-5-19 06:51 PM 發表

西貢都的確好正, 但可以裸體的地方都算有, 只是唔揸車就好難去得到
係呀,同埋西貢有好多人會去行山,好易比人見到

引用:
原帖由 puremark 於 2008-5-16 01:32 PM 發表
Huh?  唔通妳D 熟人都看過妳裸體???
應該話唔係join天體會,露出同好者果d呀
無非都係自己或者同某些朋友中意咁玩先係郊外赤裸
引用:
原帖由 翠林仔 於 2008-5-16 09:08 PM 發表
冇黎幾日, 咁快又開第三篇, 犀利 ...

Angela 你最近果次裸行係幾時呀 ?  應該都好幾個月前 ?
我都唔想架, 之前太多人chat posts, 搞到半個月都冇就要開第3
最近裸行就冇,見有d地方冇人除衫係休息relax都有既
引用:
原帖由 Eddie9771 於 2008-5-16 09:41 PM 發表
唔知 Angela 有冇試過同 fd 一齊係郊外裸體呢 ?
yes, 有時唔只一個人既
同fd就睇同邊個啦
引用:
原帖由 NPGG 於 2008-5-17 11:56 AM 發表
if trim down a bit will be better
it is remark from your back side photo

however, if the front photo is seen, may have different opinion !
hello nice meet u
引用:
原帖由 Arctic 於 2008-5-17 03:50 PM 發表
好耐冇上黎
唔知Angela今個weekend有冇plan去行山?
上禮拜唔算行山啦,去左屏南石澗行一陣咋

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-20 12:45 AM 發表

應該話唔係join天體會,露出同好者果d呀
無非都係自己或者同某些朋友中意咁玩先係郊外赤裸

我都唔想架, 之前太多人chat posts, 搞到半個月都冇就要開第3
最近裸行就冇,見有d地方冇人除衫係休息relax都 ...
你成日都去行山呀,下次會去邊呀

引用:
原帖由 jefferytsm 於 2008-5-20 12:56 AM 發表

你成日都去行山呀,下次會去邊呀
夏天好少行山啦,最多都係行澗或者平路既郊野徑

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-20 01:01 AM 發表

夏天好少行山啦,最多都係行澗或者平路既郊野徑
我都少行因為怕晒,你去邊度多呀??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆