上一頁下一頁
發新話題

續秋郊遊記 (下文剛寫完,見第1頁,細節日後再編輯)

收藏  |  訂閱
584  66.8k

取消高亮
引用:
原帖由 kelvin10171970 於 2008-9-23 00:14 發表
how about you any adventure story ???
我試過係公屋樓梯口 著件bra top 行黎行去 好險~~ 好似個精神病既人咁
俾d security 問 你係到做咩?

d highway 側邊o個到行行行~~~

不過係呢個5係冇make love 呢個~~既

引用:
原帖由 clarie_tang 於 2008-9-23 01:20 PM 發表 查看引用來源

我試過係公屋樓梯口 著件bra top 行黎行去 好險~~ 好似個精神病既人咁
俾d security 問 你係到做咩?

d highway 側邊o個到行行行~~~

不過係呢個5係冇make love 呢個~~既
bratop好平常炸喎...

以前唔係post過囉:smile_41: :smile_41:

不過新頭相亦見精彩,多謝分享

下身有冇著先:smile_46:

引用:
原帖由 toalo 於 2008-9-23 00:22 發表

bratop好平常炸喎...
最糟~~ 既係淨係著個bra top 乜野都5著 好似真空咁~~ 咁先係糟ar ma

我都未試過著到咁~~~

引用:
原帖由 clarie_tang 於 2008-9-23 01:39 PM 發表 查看引用來源

最糟~~ 既係淨係著個bra top 乜野都5著 好似真空咁~~ 咁先係糟ar ma

我都未試過著到咁~~~
咁又幾誘惑喎.....

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-23 02:51 AM 發表 查看引用來源
繼續傾野外樂趣

自細住新界,可以話係自細通山走
平時中意郊外跑步,近年少左非法入境者出沒,所以唔係難行既山路會好放心一個人去跑
好中意訓係草地既感覺,做d平時做唔到既野
找處少人到既地方,只要有草遮 ...
真係去wildcamp, 夜麻麻, 好鍾意睇星
但係無諗過天體
又未試過做到唔想做為止
不過真係好鍾意去wildcamp, 感覺更接近大自然
有機會一齊去啦!!:smile_30:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-23 02:51 AM 發表 查看引用來源
繼續傾野外樂趣

平時中意郊外跑步,近年少左非法入境者出沒,所以唔係難行既山路會好放心一個人去跑
但係無諗過天體
又未試過做到唔想做為止

引用:
繼續傾野外樂趣

但係無諗過天體
又未試過做到唔想做為止

引用:
原帖由 clarie_tang 於 2008-9-23 01:39 PM 發表 查看引用來源

我都未試過著到咁~~~
有咩出奇?早上我見過C9 真空落街買報紙,重透釘?你有冇透釘?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆