上一頁下一頁
發新話題

fds become my sp

收藏  |  訂閱
181  29.6k

取消高亮
引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-17 10:18 AM 發表

係呀,大城好多人去,冇可能裸泳,雙鹿屏南多支路多地方遮都得既
其實大城支流都唔少, 不過部份支流唔易行,

而且個人認為入左支流就唔算係大城。

引用:
原帖由 翠林仔 於 2008-8-17 10:29 AM 發表

其實大城支流都唔少, 不過部份支流唔易行,

而且個人認為入左支流就唔算係大城。
大帽山下有唔少唔出名石澗都未行過,體力不支好難走番轉頭離開so好少再行入去

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-17 10:34 AM 發表

大帽山下有唔少唔出名石澗都未行過,體力不支好難走番轉頭離開so好少再行入去
咁有無去過大棠,大欖個邊 la,都有幾多石澗 la......

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-17 10:34 AM 發表

如果你一個人行又唔熟路咁就係差 D,
一係搵人帶路,
一係早 D 出發, 帶多 D 糧水 ...

引用:
原帖由 翠林仔 於 2008-8-17 10:49 AM 發表

如果你一個人行又唔熟路咁就係差 D,
一係搵人帶路,
一係早 D 出發, 帶多 D 糧水 ...
唔熟路果度好似迷宮咁架,有時要找好耐至找到出路
引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-8-17 10:38 AM 發表

咁有無去過大棠,大欖個邊 la,都有幾多石澗 la......
大欖曾經比較多劫案,唔會獨自走果度

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-17 11:24 AM 發表

大欖曾經比較多劫案,唔會獨自走果度
咁仲有邊都好去處 la,妳都去晒好多地方 la,仲有咩地方未去過 la.....

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-17 11:24 AM 發表

所以要帶多 D 糧水, 大不了走回頭路。

引用:
原帖由 翠林仔 於 2008-8-17 11:33 AM 發表

所以要帶多 D 糧水, 大不了走回頭路。
咁你去過邊度打野戰?

:smile_38:新人來
                       先贊ar!!!!!

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2008-8-17 11:36 AM 發表

咁你去過邊度打野戰?
冇話指定地點
數之不盡,遇到好地方即興就開餐la

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆