上一頁下一頁
發新話題

無孔乳環

收藏  |  訂閱
111  14.1k

取消高亮

回覆 1# 的帖子

好正喎:smile_30: 係咪你嚟架:smile_41:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-7 05:02 PM 發表 查看引用來源

開thread咁耐,只得一個人pm我香港邊度有得賣咋
下?!
要PM架?
我見angela 你開thread 都話想唔起邊度有得賣...
究竟有無朋友知?
我真係想去買架..
不過我都唔想上網訂, 想睇下實物同有咩款....
麻煩話埋比我知. thanks

引用:
原帖由 normalone 於 2008-10-7 05:06 PM 發表 查看引用來源

下?!
要PM架?
我見angela 你開thread 都話想唔起邊度有得賣...
究竟有無朋友知?
我真係想去買架..
不過我都唔想上網訂, 想睇下實物同有咩款....
麻煩話埋比我知. thanks
pm同我講係尖沙咀某個商場,可能怕比人話賣廣告啦,所以先唔係度講
不過好似冇人知其他地方邊度買咁既

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-7 05:09 PM 發表 查看引用來源

pm同我講係尖沙咀某個商場,可能怕比人話賣廣告啦,所以先唔係度講
尖沙咀好似見過有幾間sm店

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-7 05:09 PM 發表 查看引用來源

可唔可以pm埋我?
唔該

引用:
原帖由 pUreanGel` 於 2008-10-7 05:02 PM 發表 查看引用來源
帶左乳環好似幾sexy甘 .. =3=
但5會覺得5舒服架咩?
平時唔會帶既,夾得唔緊有時會鬆出黎
呢件咁輕唔會唔舒服,有件有條鏈掛住係中間,要比較就住,除非特別場合都好少戴出黎

引用:

是不是 ------------> 香港一半個島中心呀

引用:
原帖由 seven01466 於 2008-10-7 05:10 PM 發表 查看引用來源

尖沙咀好似見過有幾間sm店
果間應該唔係性商店,其實呢d只係首飾

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-7 05:12 PM 發表

平時唔會帶既,夾得唔緊有時會鬆出黎
呢件咁輕唔會唔舒服,有件有條鏈掛住係中間,要比較就住,除非特別場合都好少戴出黎
咩特別場合先會帶呀﹖

你仲有無其他款呀﹖

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-7 05:13 PM 發表 查看引用來源

果間應該唔係性商店,其實呢d只係首飾
嘩~点揾

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆