上一頁下一頁
發新話題

續秋郊遊記 (下文剛寫完,見第1頁,細節日後再編輯)

收藏  |  訂閱
584  66.8k

取消高亮
引用:
原帖由 clarie_tang 於 2008-9-23 12:32 PM 發表 查看引用來源
唉~ 我睇完成篇野 總係覺得...係山上面好危險 還要過夜bor
萬一遇到山賊點算 人頭不保~~
好彩遇到3個5似山賊的男人~~ 如果5係有危險

呢d叫做 adventure story *睇到呢d story 心入面都卜卜咁跳*
無危險..又邊有剌激呢??基本上...所有男人都係危險架啦

都係因為靠好運lo

而且樓主 識make love 呢d
唔知樓主有冇d 自衛術, 灑拳, 柔道 旁身o下咁樣呢

引用:
原帖由 clarie_tang 於 2008-9-23 12:42 PM 發表 查看引用來源
都係因為靠好運lo

遇到佢果d好運d...

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-23 02:51 AM 發表 查看引用來源
繼續傾野外樂趣

自細住新界,可以話係自細通山走
平時中意郊外跑步,近年少左非法入境者出沒,所以唔係難行既山路會好放心一個人去跑
好中意訓係草地既感覺,做d平時做唔到既野
找處少人到既地方,只要有草遮 ...
you start a new post ? new things to share ?

引用:
原帖由 clarie_tang 於 2008-9-23 12:42 PM 發表 查看引用來源
都係因為靠好運lo

係男人見到佢嘅一線pink gap 都投降

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-23 02:51 AM 發表 查看引用來源
繼續傾野外樂趣

自細住新界,可以話係自細通山走
平時中意郊外跑步,近年少左非法入境者出沒,所以唔係難行既山路會好放心一個人去跑
好中意訓係草地既感覺,做d平時做唔到既野
找處少人到既地方,只要有草遮 ...
you start new post ? new things to share ?

引用:
都係因為靠好運lo

我覺得遇到佢果d人好運d羅...

所有男人見到女神 一線pink gap 都投降

引用:
原帖由 toalo 於 2008-9-22 23:46 發表

我覺得遇到佢果d人好運d羅...
嗯 係啊 好運啊 樓主好好運 所以咪開左好附post同大家sharing lo:smile_30:

回覆 59# 的帖子

how about you any adventure story ???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆