上一頁下一頁
發新話題

續秋郊遊記 (下文剛寫完,見第1頁,細節日後再編輯)

收藏  |  訂閱
584  66.9k

取消高亮
引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-23 02:51 AM 發表 查看引用來源
繼續傾野外樂趣
件事之前post過,最近有下文既,不過我好懶打字,有閒情先寫

----------------------------------------
前文發生係2年前左右
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=7669351&highlight ...
幾時左同佢地有下文

聽完妳既分享我好有衝動當街裸體散步 :smile_40:

引用:
原帖由 seven01466 於 2008-10-10 01:49 AM 發表 查看引用來源

幾時左同佢地有下文
佢地比左電話我,但未聯絡過佢地ar
引用:
原帖由 beforelove 於 2008-10-10 05:45 AM 發表 查看引用來源
聽完妳既分享我好有衝動當街裸體散步 :smile_40:
當街就唔得la,去冇人見既地方裸體散步就冇人理你啫

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-11 08:41 AM 發表 查看引用來源

Morning Edenangela~~

Did u have nude tan in beaches in Lantau Island?

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-11 08:41 AM 發表 查看引用來源

姐係佢地冇你電話聯盟你

早哦.....還未寫完嗎?:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 ttky2300 於 2008-10-11 12:08 PM 發表 查看引用來源
早哦.....還未寫完嗎?:smile_40: :smile_40:
件事寫完la
但細節可能要問返先記出黎

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-11 12:11 PM 發表 查看引用來源

件事寫完la
但細節可能要問返先記出黎
no problem..........這些郊外經驗實在唔係太多人有!!:smile_30:

你帶去行山個隻是什麼狗狗??:smile_41: :smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆