上一頁下一頁
發新話題

續秋郊遊記 (下文剛寫完,見第1頁,細節日後再編輯)

收藏  |  訂閱
584  66.9k

取消高亮
引用:
原帖由 alien_wong 於 2008-10-6 10:13 AM 發表 查看引用來源

有無去過東龍島
以我記得都幾荒無下架 , 應該適合大解放之用:smile_40:

同埋平原位比較多 , 晒月光一流 , 不過老老實實我好多年無玩過camp喇

有無人侵埋我玩先
hehe ~ 好的一招打蛇隨棍上 , 佩服:smile_46:

引用:
原帖由 宇宙微麀 於 2008-10-6 10:17 AM 發表 查看引用來源

hehe ~ 好的一招打蛇隨棍上 , 佩服:smile_46:
你岩唔岩玩先:smile_04:

以前識係貝澳識落班camp友都四散晒lu

依家成日想去都去唔成.....如果係搞就排除色情成份喇

年齡範圍起碼20以上 , 咁會唔會好d:smile_13:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-6 01:42 AM 發表 查看引用來源

係狗仔黎既
如果同佢一齊時,就唔會同人搞la,怕佢會襲擊個男人
你隻狗睇落去應該係咪女仔黎架 ~

引用:
原帖由 alien_wong 於 2008-10-6 10:29 AM 發表 查看引用來源

你岩唔岩玩先:smile_04:

以前識係貝澳識落班camp友都四散晒lu

依家成日想去都去唔成.....如果係搞就排除色情成份喇

年齡範圍起碼20以上 , 咁會唔會好d:smile_13:
有得玩緊係好啦 ~
不過 , 有男有女 , 先好玩 ~
淨男 , 吾好玩架....

引用:
原帖由 宇宙微麀 於 2008-10-6 10:34 AM 發表 查看引用來源

有得玩緊係好啦 ~
不過 , 有男有女 , 先好玩 ~
淨男 , 吾好玩架....
有女仔係好玩d既,記得個陣係貝澳成班打沙排
因為個膠波太cheap,一打就西左去人地bbq個爐度
俾人小到發起 ,跟住d女女姣姣地講一聲sorry,d人即刻收晒聲:smile_30: :smile_30:  :smile_30:

引用:
原帖由 alien_wong 於 2008-10-6 10:50 AM 發表 查看引用來源

俾人小到發起 ,跟住d女女姣姣地講一聲sorry,d人即刻收晒聲:smile_30: :smile_30:  :smile_30:
:smile_30: :smile_30: ,有女去好玩d , 咪係
你地通常去幾多日架 , 我地舊時玩
通常兩日一晚, 有時三日兩夜 , 仲要玩營 .

引用:
原帖由 宇宙微麀 於 2008-10-6 10:57 AM 發表 查看引用來源

:smile_30: :smile_30: ,有女去好玩d , 咪係
你地通常去幾多日架 , 我地舊時玩
通常兩日一晚, 有時三日兩夜 , 仲要玩營 .
兩日咋,星期六去日番
近呢三年都無去過喇,貝澳都靚左好多啦
我以前去d沙仲係黑色,依家睇人d相靚晒完善晒

引用:
原帖由 alien_wong 於 2008-10-6 11:00 AM 發表 查看引用來源

兩日咋,星期六去日番
近呢三年都無去過喇,貝澳都靚左好多啦
我以前去d沙仲係黑色,依家睇人d相靚晒完善晒
我都好耐好耐無玩啦
我地通常都係秋季去
如果夏天去一定多野睇d架 .:smile_30:

引用:
原帖由 alien_wong 於 2008-10-6 10:50 AM 發表 查看引用來源

一班人打沙排通常唔會用真排球既,打唔慣既會好易受傷同手痛
打膠波好玩好多,冇咁認真ma

我有一次去行山,見到水澗,也同你一樣'莫光豬'跳落去,感覺係怪怪地,可能第一次,好似怕比人見到咁,但係非常剌激,浸左20min左右,越浸越凍,你會唔會?嗰時有31度左右,但d水仍然好冷,之後太凍,光豬曬左一陣,我覺得曬仲爽過浸,到我走時,依然人影都無隻.....依家涼左咁多,都唔知幾時再去.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆