上一頁下一頁
發新話題

續秋郊遊記 (下文剛寫完,見第1頁,細節日後再編輯)

收藏  |  訂閱
584  66.9k

取消高亮
引用:
原帖由 ttky2300 於 2008-10-4 12:25 PM 發表 查看引用來源

鬼手個邊太遠了......近近地行山又可以去到既, 大嶼山, 荔枝莊,也是一個好地方
鬼手係交通唔方便啫,荔枝莊果邊比較多蚊而且都幾多人行唔方便大解放喎

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-5 10:43 PM 發表 查看引用來源

鬼手係交通唔方便啫,荔枝莊果邊比較多蚊而且都幾多人行唔方便大解放喎
你講講有咩好地方?:smile_38:

我都好想試下喺戈d地方試下打野戰~~"
但唔怕有好多小昆虫咩???"

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-10-5 10:58 PM 發表 查看引用來源
我都好想試下喺戈d地方試下打野戰~~"
但唔怕有好多小昆虫咩???"
選擇天氣涼,去一d高山地方,有陽光照到既地方,就少d小昆蟲

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-5 11:07 PM 發表 查看引用來源

選擇天氣涼,去一d高山地方,有陽光照到既地方,就少d小昆蟲
即係之前要行陣山, 上山先
我以前行山都只係行西貢
係未多人好多?

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-3 12:12 AM 發表 查看引用來源

如果佢地想拍底留念唔影樣子我或者肯既
至於撞到其他人,係假設性問題唔知會點,都試過同人進行時有人行過,但佢地會sorry一句好快走左

haha 好豐富想能力,只是我好少著裙
妳對脚應該幾修長,唔著短裙,好晒喎?

係呢?妳平時會點著返工?

繼續寫下文件事,希望今晚寫晒啦
不過細節諗住日後至慢慢回憶編輯返
引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2008-10-5 11:09 PM 發表 查看引用來源

即係之前要行陣山, 上山先
我以前行山都只係行西貢
係未多人好多?
西貢都好大既,主要路徑都好多人行,係麥理浩3-4會少人行d
馬鞍山一段太晏會少人
引用:
原帖由 bigkin99 於 2008-10-5 11:28 PM 發表 查看引用來源

妳對脚應該幾修長,唔著短裙,好晒喎?

係呢?妳平時會點著返工?
唔中意著短裙,太lady la
平時返工冇必要都唔會著suit既

Angela, 不如去長咀或短咀,会不会少D人?

Angela, 會不會真空返工, no bra, no under.i

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-4 10:11 AM 發表 查看引用來源

冇叫佢地服待我,只係係水度同之後去到個地方互相追逐咁玩
都有玩女上既,訓係草上面都唔知有冇蟻既,叫我坐落上
Angela, 行山个D亞叔有冇錫你嘅一線 pink gap.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆