上一頁下一頁
發新話題

續秋郊遊記 (下文剛寫完,見第1頁,細節日後再編輯)

收藏  |  訂閱
584  66.8k

取消高亮
引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-23 02:51 AM 發表 查看引用來源
繼續傾野外樂趣

自細住新界,可以話係自細通山走
平時中意郊外跑步,近年少左非法入境者出沒,所以唔係難行既山路會好放心一個人去跑
好中意訓係草地既感覺,做d平時做唔到既野
找處少人到既地方,只要有草遮 ...
下次我去行山要準備,可能有奇蹟。

引用:
原帖由 lishiukeung 於 2008-9-23 12:03 PM 發表 查看引用來源
下次我去行山要準備,可能有奇蹟。
準備個袋???

ky  & 帶多D水,含 & 奶冇尿味

引用:
原帖由 lishiukeung 於 2008-9-23 12:10 PM 發表 查看引用來源
ky  & 帶多D水,含 & 奶冇尿味
你唔怕去到遇山賊..佢餓得濟要呢d野黎對付你咩??:smile_47:

佢最多趕我走,取走我的準備去對付女神

引用:
原帖由 lishiukeung 於 2008-9-23 12:20 PM 發表 查看引用來源
佢最多趕我走,取走我的準備去對付女神
但佢都好有可能饑不擇食個喎...呵呵..:smile_47::smile_47:

甘就發神經,女神 一線pink gap  & 小菊花都唔食

引用:
原帖由 lishiukeung 於 2008-9-23 12:27 PM 發表 查看引用來源
甘就發神經,女神 一線pink gap  & 小菊花都唔食
可能你行香港島...女神去左行西貢呢...你身為男人...保護下女神代佢比人食都唔肯下話??

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-23 02:51 AM 發表 查看引用來源
繼續傾野外樂趣

自細住新界,可以話係自細通山走
平時中意郊外跑步,近年少左非法入境者出沒,所以唔係難行既山路會好放心一個人去跑
好中意訓係草地既感覺,做d平時做唔到既野
找處少人到既地方,只要有草遮 ...
又新ga la..撐下你先

唉~ 我睇完成篇野 總係覺得...係山上面好危險 還要過夜bor
萬一遇到山賊點算 人頭不保~~
好彩遇到3個5似山賊的男人~~ 如果5係有危險

呢d叫做 adventure story *睇到呢d story 心入面都卜卜咁跳*

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆