上一頁下一頁
發新話題

fds become my sp

收藏  |  訂閱
181  29.6k

取消高亮
引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-16 11:00 AM 發表

呢幾個sp係第一份工同事夜晚飲野介紹時識,好多年fds啦好熟,做sp係近幾年既事
第一次做係出於大膽,幾年前一晚放假5個男仔同我照常係間屋飲野睇dvd傾偈,用一些性話題同我開玩笑
其中一個fd知我唔係處女,突然問我 ...
頭像張相係唔係你黎咖??上個星期係bar見到個人好似你!!

引用:
原帖由 wcday 於 2008-8-16 01:12 PM 發表
第一就當住 d friend 面做, .........
雖然自問 size 唔係細, :smile_13:
但始終都好尷尬

Angela 好似群交先會 high 的地步 :smile_41:
no ar
有第三者在場,和單對單需求係好唔同
引用:
原帖由 wkh 於 2008-8-16 01:08 PM 發表
我覺得佢影得幾好...當然佢ge身型我好中意啦
....
eden 妳的定位同佢唔同ma ...妳感覺會natural少少 ...
我定位係唔natural少少??
引用:
原帖由 rsan 於 2008-8-16 01:29 PM 發表
頭像張相係唔係你黎咖??上個星期係bar見到個人好似你!!
最近去港島果邊d bar多
你係邊度見到個人好似我?

妳係自然奔放型 ......

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-16 11:00 AM 發表

呢幾個sp係第一份工同事夜晚飲野介紹時識,好多年fds啦好熟,做sp係近幾年既事
第一次做係出於大膽,幾年前一晚放假5個男仔同我照常係間屋飲野睇dvd傾偈,用一些性話題同我開玩笑
hi樓主早晨

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2008-8-16 01:04 PM 發表

我唔明你哩句係褒定貶....
hi熊貓仔早晨

thx for sharing

入黎支持下angela 先:smile_30: :smile_30:

you enjoy your happy life

angela...跟左妳 post 幾年, 不得不講句妳好傳奇
wish you all the best

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-16 11:00 發表

HALO, 你好喔 ~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆