上一頁下一頁
發新話題

續秋郊遊記 (下文剛寫完,見第1頁,細節日後再編輯)

收藏  |  訂閱
584  67.0k

取消高亮
EdenAngel

hi

引用:
原帖由 Prada_milano 於 2008-10-3 12:09 AM 發表 查看引用來源

始終都叫亞叔.
又不靚仔.
後生靚仔就話姐.
點都差少少, right?
同埋如果d亞叔有食煙.
食到幾十歲, d牙一定又黃又黑仲有陣味.
我同女仔kiss我都好介意lee樣野.

仲有幾多先完成, 等緊你呀~~
每次online都見咁多pm同reply,未有空寫
我同佢地坐底休息玩左陣就走,回程路過一段很多竹林既地方
可能未夠喉仲想玩多次,拉我埋一邊搞,差唔多天黑先肯走

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-3 12:18 AM 發表 查看引用來源

咁你有幾多次高潮 . 有冇 d p 呀 . :smile_13:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-3 12:18 AM 發表 查看引用來源

哇, 咁你味好爽囉.... 幾時得閒呀

引用:

可能你真係運動多,(行山跑步+床上)
但你應肥既位可以咁肥(胸)
應瘦既位可以咁瘦(腰)
不知道真係以為你個胸加大(但你腋下無疤痕)

瘦身公司用你做代言人, 應該騙到不少生意.:smile_13:

Your new camera seems quite good .

請問有咩人 , 有咩情況下 ,
你係絕對吾會應承呢 ?

引用:
原帖由 宇宙微麀 於 2008-10-3 12:27 AM 發表 查看引用來源
請問有咩人 , 有咩情況下 ,
你係絕對吾會應承呢 ?
好多啦,點答得晒喎
想做就做,冇必要咁多疑問
引用:
原帖由 klamath512 於 2008-10-3 12:24 AM 發表 查看引用來源

哇, 咁你味好爽囉.... 幾時得閒呀
我都冇夠架,離開時已經晏晝,行到果度仲想黎多次,做完冇水洗
出返市區同佢地食完dinner即刻返屋企沖涼洗返乾淨
引用:
原帖由 甜少少 於 2008-10-3 12:21 AM 發表 查看引用來源

咁你有幾多次高潮 . 有冇 d p 呀 . :smile_13:
冇dp,兩個同時上淨係企係度狗仔式
引用:
原帖由 Prada_milano 於 2008-10-3 12:24 AM 發表 查看引用來源

可能你真係運動多,(行山跑步+床上)
但你應肥既位可以咁肥(胸)
應瘦既位可以咁瘦(腰)
不知道真係以為你個胸加大(但你腋下無疤痕)

瘦身公司用你做代言人, 應該騙到不少生意.:smile_13:
haha 呢度都有人話過我係加大,要我影張相比佢睇做証明,我都冇理

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-3 12:51 AM 發表 查看引用來源

我都冇夠架,離開時已經晏晝,行到果度仲想黎多次,做完冇水洗
出返市區同佢地食完dinner即刻返屋企沖涼洗返乾淨

...
咁你一個月通常平均做幾多日架,謂真我都想認識你呢d朋友

[quote]原帖由 EdenAngela 於 2008-10-3 12:51 AM 發表 查看引用來源

好多啦,點答得晒喎
想做就做,冇必要咁多疑問

咁又係 , :smile_35:
我都好似你咁 ,
想做就做

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆