上一頁下一頁
發新話題

續秋郊遊記 (下文剛寫完,見第1頁,細節日後再編輯)

收藏  |  訂閱
584  67.3k

取消高亮
引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-1 02:18 AM 發表 查看引用來源

呢段只係咁多經歷其中一d咋,仲有其他冇特別冇寫出黎
如果果日遇係幾個乳臭未乾既小子,好可能著返好d衫就走

女上男下當然中意啦
其實最好既招式,係最普通既招式
其實係咪因為你認得鬍鬚佬先同佢地玩呢...

因為佢o個frd你都唔認得....

鬍鬚佬好似係一個好重要o既角色...

好!! 等我生完 bb 收完身之後, 都試吓同我 husband 喺山度玩吓先.  放心, 實睇唔度我哋喺邊度做.....hee.....     

Angela
咁你有無同佢兩個亞叔濕吻?

Angela

終於上來了

引用:
原帖由 kathywonder 於 2008-10-1 10:55 AM 發表 查看引用來源
好!! 等我生完 bb 收完身之後, 都試吓同我 husband 喺山度玩吓先.  放心, 實睇唔度我哋喺邊度做.....hee.....     
而家你大左肚?

Angela
好耐冇見,睇番你呢個POST
真係明到響野外玩係好大分別既
好想再試多次~

引用:
原帖由 seven01466 於 2008-10-2 02:23 AM 發表 查看引用來源

而家你大左肚?
Good morning!!  係呀!! 成 3 個幾月, 我大仔都 9 歲㗎喇 (同我ex-hus 生嘅.), 不過就算生完之後, 我知我會好快咁收到身嘅, 話哂女人都係貪靚嘛!!  同埋我都係靚媽咪嚟嘛!!   

引用:
原帖由 kathywonder 於 2008-10-2 08:51 AM 發表

Good morning!!  係呀!! 成 3 個幾月, 我大仔都 9 歲鮁喇 (同我ex-hus 生鮋.), 不過就算生完之後, 我知我會好快咁收到身鮋, 話哂女人都係貪靚嘛!!  同埋我都係靚媽咪鈬嘛!!      
Kathy你好!  睇你個簽名像都知你係靚媽辣媽!  身材仲好標青﹐等緊你開新帖呀!!

引用:
原帖由 kathywonder 於 2008-10-2 08:51 AM 發表 查看引用來源

Good morning!!  係呀!! 成 3 個幾月, 我大仔都 9 歲㗎喇 (同我ex-hus 生嘅.), 不過就算生完之後, 我知我會好快咁收到身嘅, 話哂女人都係貪靚嘛!!  同埋我都係靚媽咪嚟嘛!!      
有幾靚媽咪先 哈哈~~

引用:
原帖由 seven01466 於 2008-10-2 12:22 PM 發表 查看引用來源

有幾靚媽咪先 哈哈~~
唔好因為樣貌靚就用嚟 count as beauty, 咁如果有個女仔佢真係好靚, 但對方嘅冇內函, 又對你身邊嘅人諸多不滿, 咁..........你對呢種女性又有冇興, or 性趣呢!!??  而我...靚媽咪只係一個統稱啫, 我都成 35 歲, 又有小朋友, 又 divorce once before, but my husband nowaday loves me alot, 咁我都希望就算我年齡再大, 我都可以繼續靚落去㗎嘛!! 我未大肚之前都係25 吋腰, 118 lbs, 不過我就比較高, 有 5 呎 9 吋.  咁我都相信我唔係d sort of pork chop like 嘅.   

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆