上一頁下一頁
發新話題

續秋郊遊記 (下文剛寫完,見第1頁,細節日後再編輯)

收藏  |  訂閱
584  67.4k

取消高亮
引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-30 03:28 AM 發表 查看引用來源

都似架,果度有條小爆布
佢地仲衰到聯手一人一邊抱起我隻腳係布度淋既,下面凍到我差d大聲叫
真係好鬼死百厭...羡慕死人...

有時都想試下外面做..但又怕..

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-30 03:21 AM 發表 查看引用來源

佢地知我叫咩名,但成日叫我做後生女既
年紀黎講可以做佢地個女,但係個潭度追住我,完全唔覺佢地一把年紀
原來熱情可以令你更配合....

難得機會ma....見到你思想上都起碼後生20年.....

唔係邊玩得開心

引用:
原帖由 toalo 於 2008-9-30 03:33 AM 發表 查看引用來源

真係好鬼死百厭...羡慕死人...
yup ar 佢地果日係好百厭,完全有後生仔咁好精力
簽名兩張相咪坐係度休息時,佢同我影囉

張相放到咁大??..咁個日有多少個男人?

乜解你會坐得咁直既??依家d女仔..好小坐得咁直...通常坐得好難睇下...

引用:
原帖由 toalo 於 2008-9-30 03:50 AM 發表 查看引用來源
乜解你會坐得咁直既??依家d女仔..好小坐得咁直...通常坐得好難睇下...
坐得好難睇?
我諗係條腰夠直掛,果時上左水午餐,坐係石上面冇地方挨
引用:
原帖由 star263 於 2008-9-30 03:49 AM 發表 查看引用來源
張相放到咁大??..咁個日有多少個男人?
2個男人咋,有個唔見,下文寫左係頭版只係未完

唔緊要..妳慢慢寫...2個男人? 他們真好..咁有什麼激的玩法?

引用:
原帖由 star263 於 2008-9-30 03:56 AM 發表 查看引用來源
唔緊要..妳慢慢寫...2個男人? 他們真好..咁有什麼激的玩法?
荒山野嶺點會有激既玩法喎,只不過地點換左係野外
寫返件事可以話係奇遇和感受,玩法係其次

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-30 03:44 AM 發表 查看引用來源

yup ar 佢地果日係好百厭,完全有後生仔咁好精力
簽名兩張相咪坐係度休息時,佢同我影囉

唔好reply時link埋張相

hi Angela 今次睇哂 好多人流哂口水

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆