上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記3

收藏  |  訂閱
766  61.3k

取消高亮

回覆 17# 的帖子

Pic is well done.         :smile_47: Body is excellant

Yes. Chinese  la
引用:
原帖由 ughked 於 2008-5-15 02:54 PM 發表

Are you Chinese?

我都想係沙灘裸............................

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-15 12:34 AM 發表
http://www24.188channel.com/viewthread.php?tid=7073842&extra=page%3D3
秋郊遊記2剛收到版主話滿750posts, 想繼續傾麻煩唔好太多chat posts
excellent  who take photo for you ???

大嶼山近來有工程 不是太理想地方 早二天才入過去
= = 本想同女友野戰
點知 比60-70隻蚊追...
不過大嶼山是一個好地方 見過有鬼妹去脫去上衣曬太陽

引用:
原帖由 jefferytsm 於 2008-5-15 02:10 發表
大嶼山牯狗嶺涌營地對出沙灘平日一定左冇去,你惦裸都可以呀
呢度似乎好遠
試過羅基灣裸晒, 但果度偶爾都有人出入, 都唔算可以真係裸:smile_40:

引用:
原帖由 jefferytsm 於 2008-5-15 02:20 發表

大嶼山果邊因為交唔係太好所少人去呀,
之你幾時會去呀我可以為你帶路
香港地, 真係好難搵到地方可以裸晒 or 裸體hiking,
始終lantau 都比較隔涉, 先會有多些少呢D機會:smile_40:

羅基灣..?在何處.?
會不會有很多 羅基犬

引用:
原帖由 罪人13 於 2008-5-15 22:45 發表
羅基灣..?在何處.?
會不會有很多 羅基犬
由水口行入去, ~20MINS 左右
前半部係車路, 正常黎講係無車行的, 跟住就一段落山的石級
果度平時無乜人到, 但偶爾有人放狗, 雖然佢地見到有人裸晒都唔點理, 但心理上硬係覺得有點威脅
再者, 有時會有人突然間响兩側的石灘行出黎

引用:
原帖由 willnude2 於 2008-5-15 12:08 發表
好似有人講緊我wor!
要傾野外露出, 點少得你果份喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆