上一頁下一頁
發新話題

續秋郊遊記 (下文剛寫完,見第1頁,細節日後再編輯)

收藏  |  訂閱
584  67.4k

取消高亮
引用:
原帖由 toalo 於 2008-9-29 10:32 AM 發表 查看引用來源
細個果時都有一個經歷...不過唔係行山...係屋企對面個公園仔...上百零級樓梯果種....果時同個女朋友仔一齊...屋企又唔方便搞..呃下呃下呃左佢上去坐下...最初只係諗住可以親熱d...無諗過搞野...但係咸濕既我越玩越色 ...
oh no 用手接住,落百幾級樓梯再行去公廁先洗到手,要行幾遠?
你女朋友仔果時有冇話你傻ar

edenangela 又轉了相??!咁快?

妳第一張相係邊影的?

引用:
原帖由 star263 於 2008-9-30 02:26 AM 發表 查看引用來源
妳第一張相係邊影的?
唔好咁多off topic喎,係屋企影

= = 我以為是係一些木屋或村屋門口影的..eden 姐!..太似了..

今日行養魚池唸起e個post...

溪澗d水....都應該幾多微生物同幼虫....

鬍鬚佬沖完再insert....真係服左angela.....

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-30 12:57 AM 發表 查看引用來源

oh no 用手接住,落百幾級樓梯再行去公廁先洗到手,要行幾遠?
你女朋友仔果時有冇話你傻ar
都行左幾遠架...所以以後我隨身都有包紙巾....
哈...佢夠膽話我傻...唔驚我hi落佢度咩...呵呵...

引用:
原帖由 roronoa 於 2008-9-30 02:35 AM 發表 查看引用來源
今日行養魚池唸起e個post...

溪澗d水....都應該幾多微生物同幼虫....

鬍鬚佬沖完再insert....真係服左angela.....
是的...她畢竟也是的在引版中看過經歷中最佩服一個!!

引用:
原帖由 star263 於 2008-9-30 02:37 AM 發表 查看引用來源

是的...她畢竟也是的在引版中看過經歷中最佩服一個!!
你地搞到我寫唔切添
係呀,溪水其實都幾多微生物,唔應該飲
不過我落水玩到好癲都忘記la
胡鬚佬個朋友攬住我落水撩我陰道時已經知佢玩到好興奮失晒控,冇理d水污唔污糟
當然果排雨水多,d水都好清

eden 妳快點出下文啦...等我這個粉絲可以追下去!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆