上一頁下一頁
發新話題

續秋郊遊記 (下文剛寫完,見第1頁,細節日後再編輯)

收藏  |  訂閱
584  67.4k

取消高亮
引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-29 06:16 AM 發表 查看引用來源

差不多到黃昏我地都係下山路多,唔會冇力行既
臨走時佢仲抱起我拉我落水度同我沖身
haha我都係講下o者...

因為我唸佢可能會無力繼續和你做先停...

引用:
原帖由 wcday 於 2008-9-29 06:22 AM 發表 查看引用來源
咁早呀 Angela....... :smile_40:

我真想撞下你 :smile_13:
morning
引用:
原帖由 roronoa 於 2008-9-29 06:27 AM 發表 查看引用來源

haha我都係講下o者...

因為我唸佢可能會無力繼續和你做先停...
咁做完佢都仲好有氣力既,唔係點抱起我去爆布度淋喎
雖然係年紀大d但仲好好精力

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-29 06:32 AM 發表 查看引用來源

morning

咁做完佢都仲好有氣力既,唔係點抱起我去爆布度淋喎
雖然係年紀大d但仲好好精力
男人的體能真係要長期keep 住.....以備無患

都遇左2次...佢地有沒約你第時一起行...

多唔多蚊呀 ? :smile_41:

野戰最怕昆蝕, d 蟻大過粒豆,
見到嚇到即軟 :smile_27:

早晨

咁有緣遇見兩次 .
同佢地仲有無聯絡呀:smile_46:

引用:
原帖由 wcday 於 2008-9-29 06:39 AM 發表 查看引用來源
多唔多蚊呀 ? :smile_41:

野戰最怕昆蝕, d 蟻大過粒豆,
見到嚇到即軟 :smile_27:
我地玩果度冇蚊針,坐果度唔多蟻喎,係有d魚仔游咋
引用:
原帖由 roronoa 於 2008-9-29 06:38 AM 發表 查看引用來源

男人的體能真係要長期keep 住.....以備無患

都遇左2次...佢地有沒約你第時一起行...
yes 有約ar,但只係口頭講,比左佢電話我未覆佢

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-29 06:44 AM 發表 查看引用來源

看來他們真的是尋到寶.....

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-29 06:44 AM 發表 查看引用來源

:smile_47: :smile_47: 下次可能更多人去....都吾定 , 小心身體

the experience is just like dream, even like a Hollywood sex movie~

細個果時都有一個經歷...不過唔係行山...係屋企對面個公園仔...上百零級樓梯果種....果時同個女朋友仔一齊...屋企又唔方便搞..呃下呃下呃左佢上去坐下...最初只係諗住可以親熱d...無諗過搞野...但係咸濕既我越玩越色膽包天...果度雖然好黑...但始終會有人經過既危險...因為果時有d人興..訓唔著落街抖涼...又或者d死飛仔成班無野做上去吹水...之後叫左個女朋友仔含住先...諗住咁樣解決最搵陣...男仔比人睇下都無咩所謂...但玩玩下又見無人就大胆起黎...不過佢又著牛仔褲..點算?...最後...係棵樹既後面就做起黎..果時諗住有棵樹遮住小小...最多比人睇下小弟個羅友...點知做做下想射之際醒起...又無紙巾..又唔可以內射...佢又更唔肯口爆啦...射係地下又好似好唔公德又怕比人睇到(哈..都唔知點解果時會咁諗)...叫我停止動作收兵咩...我又未有咁偉大....結果...用左個好傻既方法...就係搵手接住...返落去搵公厠洗手....但呢d超抵能野...依家唸番真係幾回味...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆