上一頁下一頁
發新話題

續秋郊遊記 (下文剛寫完,見第1頁,細節日後再編輯)

收藏  |  訂閱
584  67.3k

取消高亮
引用:
原帖由 bigkin99 於 2008-9-28 05:47 PM 發表 查看引用來源

點解名相到多咗條狗?  唔係玩人獸X?

好似違反版規喎!

等我 check check.

真係犯版規,Angela, 千祈唔好寫人獸X!

2. 嚴禁發表血腥、變態、暴力、嘔心,或涉及戀童、人獸、強姦、戀物 、非 ...
隻狗陪我行山唔代表係人獸交
動物隨時比男人更乖更生性

原來帶埋隻狗狗去跑山過夜...唔怪得咁大膽:smile_40: ...

引用:
原帖由 精液大師 於 2008-9-28 11:50 PM 發表 查看引用來源
原來帶埋隻狗狗去跑山過夜...唔怪得咁大膽:smile_40: ...
睇去邊度啦,平時朝早跑山有時會帶埋佢去既

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-29 12:03 AM 發表 查看引用來源

咁就安全好多!

係邊種狗?

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-29 12:03 AM 發表 查看引用來源

咁去跑山留言下你隻狗
可能果個就係你

引用:
原帖由 seven01466 於 2008-9-29 12:04 AM 發表 查看引用來源

咁去跑山留言下你隻狗
可能果個就係你
不過兩次都冇帶佢上山,如果唔會會襲擊個男人la

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-29 12:08 AM 發表 查看引用來源

不過兩次都冇帶佢上山,如果唔會會襲擊個男人la
咁d狗係護主姐

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-23 02:51 AM 發表 查看引用來源
繼續傾野外樂趣
件事之前post過,最近有下文既,不過我好懶打字,有閒情先寫

----------------------------------------

自細住新界,可以話係自細通山走
平時中意郊外跑步,近年少左非法入境者出沒,所以唔 ...
姐姐又有好野睇啦,支持................

我細個都試過同女朋友上山玩...重要日光日白...
未試過夜晚喎..不過都好激...
好想再試呀:smile_13:

引用:
原帖由 tablegod 於 2008-9-29 02:36 AM 發表 查看引用來源
我細個都試過同女朋友上山玩...重要日光日白...
未試過夜晚喎..不過都好激...
好想再試呀:smile_13:
可能我編輯得未清楚la
第一段係以前寫,係發生係2年前左右夜晚
後文係前排發生,係朝早跑步落水玩撞返佢地

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆