上一頁下一頁
發新話題

貨倉遊戲

收藏  |  訂閱
358  54.6k

取消高亮
引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-19 12:15 AM 發表 查看引用來源

hello long time no see
唔怪之甘多sp揾Angela 做doggie style.

回覆 1# 的帖子

仲喺邊到地方搞過呀師兄,分享吓啦:smile_41:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-6 11:06 PM 發表 查看引用來源

1對4唔算咩啦,同佢地夾左咁耐有默契既
貨架走廊好窄,只夠一個人活動,佢地兩個兩個輪住上咋
玩到最後都有係其他地方玩既,而且果度有張大枱,訓上去都做得
夜晚冇人熄晒燈打開個窗對住工廠區玩狗仔式
呢個我都經常幻想:smile_13: ...收工後無晒人同女友o向我個貨倉度玩:smile_47: ...不過女友縑個貨倉太陰深恐怖:smile_43: 仲話我有病:smile_13: ...no luck:')

回覆 1# 的帖子

Thanks for sharing.

5P+野戰:smile_47:
服左妳啦,有機會預埋我呀
俾人捉住就地正法?:smile_47: 打真軍架?定四個男都拎住condom追妳?

引用:
原帖由 精液大師 於 2008-9-25 02:40 PM 發表 查看引用來源

呢個我都經常幻想:smile_13: ...收工後無晒人同女友o向我個貨倉度玩:smile_47: ...不過女友縑個貨倉太陰深恐怖:smile_43: 仲話我有病:smile_13: ...no luck:')
果晚我地有呀,玩到夜時,我地只開office燈,夜麻麻我fd開電筒玩拉我行去窗口.
將我頸上條鏈扣係窗花度,雙手扣起對面工廠大廈doggie,望住對面熄晒燈真係幾陰森恐怖

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-25 23:32 發表 查看引用來源

果晚我地有呀,玩到夜時,我地只開office燈,夜麻麻我fd開電筒玩拉我行去窗口.
將我頸上條鏈扣係窗花度,雙手扣起對面工廠大廈doggie,望住對面熄晒燈真係幾陰森恐怖
hahah好似好正
呢排仲有冇玩呢d

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-25 23:32 發表 查看引用來源

你就正啦.. 差唔多乜都玩過哂=-=

我應該冇咁既福份嚕._.

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-25 11:32 PM 發表 查看引用來源

夜麻麻係工廠大廈玩其實真係有d心寒呀.......

咁條走廊一個人都無都幾驚呀......

回覆 296# 的帖子

甘係唔係姐玩sm.............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆