上一頁下一頁
發新話題

續秋郊遊記 (下文剛寫完,見第1頁,細節日後再編輯)

收藏  |  訂閱
584  67.3k

取消高亮
引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-26 11:58 發表 查看引用來源

打風前天氣好焗,連跑步都少左,係有幾日行澗咋

我話件事有新發展,但見佢地十幾頁咁傾,到我有空寫果日我諗個thread已經滿晒又要開新啦
lishiukeung就最細膽既,唔只不停問我野,睇返前面原來一見女仔就追住人問野 ...
行邊度澗呀??
我自知身體差左, 熱些少上大風坳都有D頂唔順, 都無乜點行
係等天氣涼返些少
小心此人呀:smile_38:

PS 請收PM 吧

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-26 12:09 PM 發表 查看引用來源

佢地係咁架,如果係我開個thread傾自己野都唔覺
但見其他女仔入黎就不停咁問,個thread好快滿
有個kevin既男仔又係,總係入黎加句咀講早晨之類但冇人理佢

唔係話d女仔唔岩,但d男仔係成年人要自制囉
每次開thr ...
佢地見你出post咁吸引人
咪pm搵你kaka~

十卜 u ar EdenAngela

引用:
原帖由 clarie_tang 於 2008-9-26 12:05 PM 發表 查看引用來源

我講一樣野~ 我前日我只係呢post左一張相~~
緊住呢到ge 人 係到回應 回應
引起離題 既話題~~
我5知會~有d咁既事發生lo

係之前 某人post 張相~~~
所以先 引起呢d事發生

啊板主 我諗你要 搞清楚~~lo
呢 ...
你可再開新thread 講吓你剃毛經驗

今日秋高氣爽,

適宜外遊!

angela, 期待你既下文...:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 b_s 於 2008-9-27 11:16 AM 發表 查看引用來源
angela, 期待你既下文...:smile_40: :smile_40:
編輯緊,睇寫到幾多
仲有係希望唔好又有人用我thread吹水啦

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-23 02:51 AM 發表 查看引用來源
繼續傾野外樂趣
件事之前post過,最近有下文既,不過我好懶打字,有閒情先寫

----------------------------------------

自細住新界,可以話係自細通山走
平時中意郊外跑步,近年少左非法入境者出沒,所以唔 ...
你係邊到跑步多
我又去撞下你先

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-27 03:53 PM 發表 查看引用來源

編輯緊,睇寫到幾多
仲有係希望唔好又有人用我thread吹水啦
繼續出新icon 先啦

e... 幾好woo. 唔駛warm up! 正所謂: 我知你長短, 你知我深淺.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆