上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記3

收藏  |  訂閱
766  61.6k

取消高亮
引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-7-30 02:20 AM 發表

thank
最近少睇forum,少左寫posts,可能我懶啦

白靈性格係點唔清楚la,好少留意娛樂圈,不過我係幾中意大自然既

最近空氣好差,好懷念秋冬涼風陣陣既感覺,唯有留意邊個沙灘夜晚或朝早冇人啦
同姐姐打個招呼先

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-7-30 02:27 AM 發表

同姐姐打個招呼先
hello 好耐冇上黎
見你開左唔少topic ar
我就懶d,有事發生都懶得去寫 haha

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-7-30 02:33 AM 發表

hello 好耐冇上黎
見你開左唔少topic ar
我就懶d,有事發生都懶得去寫 haha
我呢排已經小左上黎啦:smile_35:

有時寫黎寫去都好似差唔多咁,我都無咩心機繼續寫啦:smile_13:

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-7-30 02:35 AM 發表

我呢排已經小左上黎啦:smile_35:

有時寫黎寫去都好似差唔多咁,我都無咩心機繼續寫啦:smile_13:
係啦, 來來去去都係果d野黎, 都唔知有咩野好寫
有時入黎睇睇有幾多人pm我就off啦

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-7-30 02:20 發表

thank
最近少睇forum,少左寫posts,可能我懶啦

白靈性格係點唔清楚la,好少留意娛樂圈,不過我係幾中意大自然既

最近空氣好差,好懷念秋冬涼風陣陣既感覺,唯有留意邊個沙灘夜晚或朝早冇人啦
我諗都好難搵無人的沙灘, MAY BE 山頭可能會有
但睇怕好多蚊
:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-7-30 11:53 發表

我諗都好難搵無人的沙灘, MAY BE 山頭可能會有
但睇怕好多蚊
:smile_40: :smile_40:
係海尾灣擒可石過隔離有個沙灘仔, 極少人到, 我成日都係果度裸泳, 幾正

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-7-30 02:40 AM 發表

係啦, 來來去去都係果d野黎, 都唔知有咩野好寫
有時入黎睇睇有幾多人pm我就off啦
PM你,你會覆咩??

引用:
原帖由 ENDYOHNO 於 2008-7-31 03:28 PM 發表

PM你,你會覆咩??
我諗佢未必個個覆,睇你同佢講甚麼或者你係ABC or 老外,佢可能會覆。

我都PM過佢,都無覆。:smile_39:

女神係咁。:')

HI ANGELA
記得我嗎???我係colorb  haha咁都見度你

引用:
原帖由 bigkin99 於 2008-7-31 10:48 PM 發表

我諗佢未必個個覆,睇你同佢講甚麼或者你係ABC or 老外,佢可能會覆。

我都PM過佢,都無覆。:smile_39:

女神係咁。:')
小~!!我等佢PM 我 IS OK~
5洗攪到當兵甘 GE~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆