上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記3

收藏  |  訂閱
766  61.6k

取消高亮
引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-7-24 12:57 AM 發表

我係第二度識你既?
long time no see~~hello~

回覆 1# 的帖子

可能 我 遲 入 呢 個 區 , 原來 樓主 有咁多 post

睇 完 覺 得 ‧ 仲 以為 呢 D 情節 先會 响 電影 發生

今次 真係 大開 眼界

有 位 華裔 女星 叫 [ 白靈  ]

樓主 性格 和她 有點似

敢裸露身體 , 喜 愛 大 自 然

hi, angela...有睇開你既post, 好欣賞你, 好想睇你既新post去感受一下你既世界, 希望有幸再睇到啦, 等你,

祝身體健康 (呢樣真係最重要既) ^^

引用:
原帖由 jetlung 於 2008-7-24 02:08 AM 發表

白靈好似殘花敗柳呀!

:smile_39: :smile_39: :smile_39:

hope angela can reply somedays

Hi Angela

好耐無見

講開天體, 梗要入黎傾埋一份啦

RE: http://www24.188channel.com/viewthread.php?tid=7161360&page=10  #144

講時講, 都好想有個適合天氣去行山
最好就係可以裸體咁行, FREE 下啦

引用:
原帖由 maverickk 於 2008-7-25 05:40 AM 發表
hi, angela...有睇開你既post, 好欣賞你, 好想睇你既新post去感受一下你既世界, 希望有幸再睇到啦, 等你,

祝身體健康 (呢樣真係最重要既) ^^
thank
最近少睇forum,少左寫posts,可能我懶啦
引用:
原帖由 jetlung 於 2008-7-24 02:08 AM 發表

白靈性格係點唔清楚la,好少留意娛樂圈,不過我係幾中意大自然既
引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-7-29 01:50 PM 發表
RE: http://www24.188channel.com/viewthread.php?tid=7161360&page=10  #144

講時講, 都好想有個適合天氣去行山
最好就係可以裸體咁行, FREE 下啦
最近空氣好差,好懷念秋冬涼風陣陣既感覺,唯有留意邊個沙灘夜晚或朝早冇人啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆