上一頁下一頁
發新話題

續秋郊遊記 (下文剛寫完,見第1頁,細節日後再編輯)

收藏  |  訂閱
584  66.8k

取消高亮
入嚟捧下妳場

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-23 03:02 AM 發表 查看引用來源

not ar
我好遲先登記facebook
睇唔明有咩好玩,之後冇理個account啦
都係識下朋友或者搵舊朋友果類...不過因為好多人放相...比較真d羅...好似係呢度你就唔會知其他人係乜樣...不過當然有假啦...
其實我都係facebook search過EdenAngela...不過都搵唔到...

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-23 03:02 AM 發表 查看引用來源

not ar
我開左個ac都唔明佢係點玩

引用:

not ar
我係facebook search過EdenAngela......都搵唔到......EdenAngela :smile_39:

引用:
原帖由 seven01466 於 2008-9-23 03:06 AM 發表 查看引用來源

我都係search下以前學校..搵下d舊同學...再記得咩人名就search下..都搵得到架...另外佢地有d group...可以去join...例如有人開郊遊既..咁你咪可以join埋一齊傾下羅..仲有d games..要黎識下新朋友羅

引用:
原帖由 seven01466 於 2008-9-23 03:06 AM 發表 查看引用來源

我都係search下以前學校..搵下d舊同學...再記得咩人名就search下..都搵得到架...另外佢地有d group...可以去join...例如有人開郊遊既..咁你咪可以join埋一齊傾下羅..仲有d games..要黎識下新朋友羅

引用:

入黎支持下先..好耐冇見你有新post啦喎~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆