上一頁下一頁
發新話題

貨倉遊戲

收藏  |  訂閱
358  54.6k

取消高亮
引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-2 10:48 AM 發表
唔少人話中意玩野戰
有次朋友帶我去佢公司既貨倉,因星期六冇人返工
我同4個男仔fd走入去玩,平時同佢地係屋企玩,今次特別d
佢係老細有倉鎖匙,係貨架中間望住兩邊倉架做,都幾刺激

係兩邊倉架中間比兩個男人前後夾 ...
貨倉激戰  I LIKE IT

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-2 10:48 AM 發表
唔少人話中意玩野戰

其實呢 d 地方做個陣個感覺會唔會無0甘好架

引用:
唔少人話中意玩野戰

you are so hot and horny

last week, i sex with my girl in a car at 'chung hom kok'

very exciting

:smile_35: :smile_35: 回左先睇..

引用:
唔少人話中意玩野戰

wa,,,好high wor 你...

正呀,貨倉。大大大:smile_38:

引用:
唔少人話中意玩野戰

angela  妳 真 係 喜歡 玩 group sex  

我 諗 單對單係 唔 足以 滿足 樓主 :smile_14:

不過要小心 肝炎 , 好易由液體傳染, 汗 , 體液 ,口水, 精 液 及 陰 道 分 泌 物 。

[乙 型 肝 炎 病 毒 是 一 個 困 擾 著 超 過 一 億 人 的 極 大 健 康 問 題 , 單 在 香 港 , 便 有 為 數 約 六 十 萬 人 ( 一 成 人 ) 是 病 毒 帶 菌 者 , 他 們 罹 患 慢 性 肝 炎 、 肝 硬 化 和 肝 癌 的 機 會 更 比 非 帶 菌 者 高 得 多 ] :smile_38:

引用:
原帖由 jetlung 於 2008-8-2 12:19 PM 發表

angela  妳 真 係 喜歡 玩 group sex  

我 諗 單對單係 唔 足以 滿足 樓主 :smile_14:

不過要小心 肝炎 , 好易由液體傳染, 汗 , 體液 ,口水, 精 液 及 陰 道 分 泌 物 。

[乙 型 肝 炎  ...
放心la 我同佢地有check開,咁耐都冇事既

有冷氣 有得打野戰 仲可以沖埋涼

真係一次過滿足3個慾望!:smile_40:

引用:
原帖由 不動明皇 於 2008-8-2 11:07 AM 發表
野戰已經好玩.仲要3p..有冷氣..地方大..有回音....嘩~~~~好勁..不過未試過..難想像
多謝分享
:smile_38:好利害呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆