上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記3

收藏  |  訂閱
766  61.3k

取消高亮
引用:
原帖由 舊類型人 於 2008-5-15 01:27 AM 發表
有管既都唔脫得好乾淨....:smile_45:
我諗睇岩時間既, 尋日見有張相個女仔光脫脫既, 個灘好長我先至估長沙或者貝澳

有d海灘冇市政管理ma ....lantau island have many :smile_30:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-15 01:58 AM 發表

我諗睇岩時間既, 尋日見有張相個女仔光脫脫既, 個灘好長我先至估長沙或者貝澳
咩相???邊個post??????

引用:
原帖由 舊類型人 於 2008-5-15 02:00 AM 發表
咩相???邊個post??????
尋日見有個女仔既簽名係gsting泳衣黎既, 上半身仲冇著
引用:
原帖由 Buzzlightyearvv 於 2008-5-15 02:00 AM 發表
有d海灘冇市政管理ma ....lantau island have many :smile_30:
例如分流 hehe

分流 still many ppl visit :smile_30:

大嶼山牯狗嶺涌營地對出沙灘平日一定左冇去,你惦裸都可以呀

引用:
原帖由 Buzzlightyearvv 於 2008-5-15 02:06 AM 發表
分流 still many ppl visit :smile_30:
睇你邊個時間去啫
引用:
原帖由 jefferytsm 於 2008-5-15 02:10 AM 發表
thank
其實我對大嶼山果邊唔係咁熟咋
多數都係西貢,大埔或大帽山一帶至搵到地方咁做咋

引用:
原帖由 jefferytsm 於 2008-5-15 02:10 AM 發表
yes, this is a nice place

thank
其實我對大嶼山果邊唔係咁熟咋
多數都係西貢,大埔或大帽山一帶至搵到地方咁做咋 [/quote]

大嶼山果邊因為交唔係太好所少人去呀,
之你幾時會去呀我可以為你帶路

haha 秋郊 hiking

then summer what will u do?

i like yr other thread....how man 'attack' from back

u said u like to give bj make him shoot during shower then
ml again...i also hope have a girl do this to me :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆