上一頁下一頁
發新話題

續秋郊遊記 (下文剛寫完,見第1頁,細節日後再編輯)

收藏  |  訂閱
584  67.0k

取消高亮
引用:
原帖由 Oxalis 於 2008-9-24 10:47 AM 發表 查看引用來源
古人話 ' 秋高氣爽 '
我就....係與身俱來既感覺話我知既 xd

你唔識整頭像唔緊要,呢度有好多人好樂意咁幫你既

你教我整丫

我以為你會話, 好多人樂意幫我影相 tim
呢句當然都係啦,不過咁行既野實有人講既,但唔會係我...........:smile_30:
你係咪真係想整先 :smile_40: 如果係既我pm話你知點整啦朋友

引用:
原帖由 Oxalis 於 2008-9-24 10:47 AM 發表 查看引用來源
古人話 ' 秋高氣爽 '
我就....係與身俱來既感覺話我知既 xd

你唔識整頭像唔緊要,呢度有好多人好樂意咁幫你既

你教我整丫

我以為你會話, 好多人樂意幫我影相 tim
May all ching help her?

引用:
原帖由 ~加賀~ 於 24-9-2008 10:53 發表 查看引用來源

呢句當然都係啦,不過咁行既野實有人講既,但唔會係我...........:smile_30:
你係咪真係想整先 :smile_40: 如果係既我pm話你知點整啦朋友
當然啦, 想整頭像好耐
但一路都唔知點整......
thx 加賀

引用:
原帖由 Oxalis 於 2008-9-24 10:59 AM 發表 查看引用來源

當然啦, 想整頭像好耐
但一路都唔知點整......
thx 加賀
唔洗,ok..........而家教你整丫

引用:
原帖由 ~加賀~ 於 2008-9-24 11:00 AM 發表 查看引用來源

唔洗,ok..........而家教你整丫
Would you write the step here?

引用:
原帖由 jumboleung 於 2008-9-24 11:04 AM 發表 查看引用來源
Would you write the step here?

已經pm話左俾你知喇朋友

叫番正印女神出來分享行山樂趣 .

收到啦
thx
咁頭像係咪都只要唔露點露毛就得呢

引用:
原帖由 Oxalis 於 2008-9-24 11:17 AM 發表 查看引用來源
收到啦
thx
咁頭像係咪都只要唔露點露毛就得呢
基本上係,不過如果你有露點露毛相的話我好歡迎你私底下send俾我既,我會好感激你 :smile_47:

引用:
原帖由 ~加賀~ 於 2008-9-24 11:21 AM 發表 查看引用來源

基本上係,不過如果你有露點露毛相的話我好歡迎你私底下send俾你,我會好感激你 :smile_47:
我又要:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆