上一頁下一頁
發新話題

續秋郊遊記 (下文剛寫完,見第1頁,細節日後再編輯)

收藏  |  訂閱
584  66.9k

取消高亮
引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-23 02:51 發表 查看引用來源
繼續傾野外樂趣
件事之前post過,最近有下文既,不過我好懶打字,有閒情先寫

----------------------------------------

自細住新界,可以話係自細通山走
平時中意郊外跑步,近年少左非法入境者出沒,所以唔 ...
最近有下文...
唔通見返果三位行山人?

^^

引用:
原帖由 二手客 於 2008-9-23 15:04 發表
你都覺呢,咁fit仲減好易減埋對波波架~~~~
我覺得緊係5好減la...
減左點稱為"女神" 呢
減左既仲邊有得誘惑d男人啊?:smile_30:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-23 12:27 發表

係呀,香港好似得返西貢同大帽山一帶會少d遊人
第一次遇到知音,中意脫光晒衫睇星星過夜
d人話多蚊多蟲,其實都唔怕既,係佢地少上山啫
下次試同ex 一齊祼體看星星

我諗會romantic 一點!!

回覆 163# 的帖子

你會點扑野????/

EdenAngela個pat pat真的好正,真係百看不厭呢!!!!

引用:
原帖由 clarie_tang 於 2008-9-24 04:36 AM 發表 查看引用來源

我覺得緊係5好減la...
減左點稱為"女神" 呢
減左既仲邊有得誘惑d男人啊?:smile_30:
Dear All,
Good Morning, 你引誘我地先,好嗎?

e家行山的治安唔好, 自己要小心d:smile_38:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 24-9-2008 01:27 發表 查看引用來源

係呀,香港好似得返西貢同大帽山一帶會少d遊人
第一次遇到知音,中意脫光晒衫睇星星過夜
d人話多蚊多蟲,其實都唔怕既,係佢地少上山啫
行得山多, 就知邊度安全, 咩時間少蚊蟲, 點可以驅蚊蟲
呢d 係新界人既優點, 哈哈

西貢依家都多人左, 不過西貢好在路多山多, 唔係條條路都多人囉

不過我好想知點可以自拍得你咁誘人
事關我唔識自拍 xd 我連頭象都唔識整, 哈

引用:
原帖由 Oxalis 於 2008-9-24 10:28 AM 發表 查看引用來源

行得山多, 就知邊度安全, 咩時間少蚊蟲, 點可以驅蚊蟲
呢d 係新界人既優點, 哈哈

西貢依家都多人左, 不過西貢好在路多山多, 唔係條條路都多人囉

不過我好想知點可以自拍得你咁誘人
事關我唔識自拍 xd 我 ...
咁咩時間少蚊蟲架 ? :smile_14:
你唔識整頭像唔緊要,呢度有好多人好樂意咁幫你既 :smile_47:

古人話 ' 秋高氣爽 '
我就....係與身俱來既感覺話我知既 xd

你唔識整頭像唔緊要,呢度有好多人好樂意咁幫你既

你教我整丫

我以為你會話, 好多人樂意幫我影相 tim

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆