上一頁下一頁
發新話題

續秋郊遊記 (下文剛寫完,見第1頁,細節日後再編輯)

收藏  |  訂閱
584  66.9k

取消高亮
引用:
原帖由 toalo 於 2008-9-24 01:17 AM 發表 查看引用來源
依家連d女...都以你為旁樣...你睇番上面d對話就知了...
呢個thread? 如果30幾頁我就唔睇啦
有人以我做榜樣好慚愧添

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-24 01:20 AM 發表 查看引用來源

呢個thread? 如果30幾頁我就唔睇啦
有人以我做榜樣好慚愧添
哈...點解要慚愧?? 佢話要好似你咁大膽...我地都好欣賞...你既敢作敢為架

我都太倦了....留番比其他掛住你既ching同你傾..88

引用:
原帖由 Oxalis 於 2008-9-23 10:05 AM 發表 查看引用來源

我都係自細住新界
自中學開始已經有咁做, 不過我就未試過撞到人囉
舊居後有個山, 一向都冇咩人行 (近兩年多左好多)
初初都有三家人住既, 五年前左右搬走晒lu
我成日過左o個幾家人就會脫光光行山 (even 日頭 ...
係呀,香港好似得返西貢同大帽山一帶會少d遊人
第一次遇到知音,中意脫光晒衫睇星星過夜
d人話多蚊多蟲,其實都唔怕既,係佢地少上山啫

引用:
原帖由 clarie_tang 於 2008-9-23 12:42 PM 發表 查看引用來源
都係因為靠好運lo

而且樓主 識make love 呢d
唔知樓主有冇d 自衛術, 灑拳, 柔道 旁身o下咁樣呢
學過泰拳幾個月啦,果時興ma,唔係自衛術
對減肥有效架,玩完少左脂肪

個三個uncle就好啦..

我見到你都咁樣想同你做...

p.s. 你頭像張相令我想同你玩狗仔式...

回覆 155# 的帖子

但我完全唔覺你有少少肥喎,而且你仲好鬼fit喎,仲去減肥????:smile_27: 唔使減肥了~~~~

引用:
原帖由 二手客 於 2008-9-23 14:19 發表
但我完全唔覺你有少少肥喎,而且你仲好鬼fit喎,仲去減肥????:smile_27: 唔使減肥了~~~~
係lo 如果個頭像真係你lei ge

條腰咁幼 仲使減呢~~

泰拳好似係電視見過~~

電視通常都係播o個d

回覆 158# 的帖子

你都覺呢,咁fit仲減好易減埋對波波架~~~~

女神出現太好了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆