上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記3

收藏  |  訂閱
766  61.3k

取消高亮
樓主張簽名檔真係...好正...應該好舒服~

樓主真係一個性情中人 , 隨心所慾 , 無拘無束 , 相信你應該係一個好開心既人

人生如此 ,夫復何求

引用:
原帖由 bae146 於 2008-6-18 23:34 發表
人生如此 ,夫復何求
講得無錯 !

但係真係好難踏出第一步 ! 唔係人人都接受到 ! 唔係人人咁有膽色 :smile_13:

引用:
原帖由 CAYMANS 於 2008-6-18 10:41 PM 發表
樓主真係一個性情中人 , 隨心所慾 , 無拘無束 , 相信你應該係一個好開心既人
識我既人都知我向來我行我素啦
引用:
原帖由 chiuchui 於 2008-6-14 05:56 PM 發表
Angela姐身栽好正,重係依家的香港女仔所缺乏既健康果隻,非常難得。有樣野想問好耐,唔知樓主是否職業裸模,又是否天體會成員?因為前排聽過訪問一個裸模個名好似差唔多,佢係天體會成員愛好野外裸體,成班男女去到 ...
我唔係職業裸模,亦唔係天體會成員
引用:
原帖由 kathywonder 於 2008-6-18 04:51 PM 發表
Hey!!  Angela, 你講o個度係唔係雷打石去雞公山o個段呢??   
都係西貢,但就另一邊啦
之前有人估中架,有恆心睇會睇到

Just leave few words.....feel tired after sex with my fiance......it feeled so.....great!! Night all and see u tomorrow!!

EdenAngela姐姐
睇你呢篇野睇到我有反應tim:smile_35:

仲唔俾我chau到你, 姣K!!!!我係你契家佬呀.:smile_47:

引用:
原帖由 駱應均 於 2008-6-19 02:08 AM 發表
仲唔俾我chau到你, 姣K!!!!我係你契家佬呀.:smile_47:
玩到咁x盡呀, 你個仆街仔又喺度玩嘢, 未撚死過呀, 死契弟.

我唔知點解,  好似覺得樓主篇嘢好似男人寫咁嘅..??:smile_41: :smile_41: :smile_41:

有冇人見過樓主架?? :smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆