上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記3

收藏  |  訂閱
766  61.3k

取消高亮
果3個阿伯 真係有福 咁岩撞到你

引用:
原帖由 肥仔123456789 於 2008-5-24 12:11 PM 發表
果3個阿伯 真係有福 咁岩撞到你
都唔算阿伯啦,睇上去仲好fit
只係睇唔出佢地年齡,我諗4-50到啦

引用:
原帖由 aapplee21 於 2008-5-23 21:12 發表
我同gf 都好鐘意天體, 不過次次都係去果兩個地方. 天體真係幾realx, 而且係hk 天體仲帶點剌激
香港地的確選擇好有限
但搵到有地方可以咁做, 就盡情去享受lor

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-6-5 10:23 PM 發表

香港地的確選擇好有限
但搵到有地方可以咁做, 就盡情去享受lor
連日大雨,行澗怕山洪暴發
上山又怕山泥傾瀉同多蚊,我諗要等秋涼先可再活動啦

Angela姐身栽好正,重係依家的香港女仔所缺乏既健康果隻,非常難得。有樣野想問好耐,唔知樓主是否職業裸模,又是否天體會成員?因為前排聽過訪問一個裸模個名好似差唔多,佢係天體會成員愛好野外裸體,成班男女去到郊外搵地方收埋D衫褲然後開始行山,感覺都幾得意。
其實我都中意裸體活動(我係男仔),以前經常裸泳,梗係落到水先除泳褲啦,果種感覺好舒服。我係17,8歲時仲試過半夜2,3點在南灣四十幾人一齊裸體跑落沙灘游水然後又跑返上岸,當時個海灘好多男男女女燒緊野食,d女仔見到重拍手掌添。

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-15 01:01 AM 發表

有d海灘冇市政管理ma
東灣灘尾...岩石後面, 幾隱的, 唔會有人看見的.....Hi!!  Morning, Angela...how's it goin'??

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-6-14 03:23 PM 發表

連日大雨,行澗怕山洪暴發
上山又怕山泥傾瀉同多蚊,我諗要等秋涼先可再活動啦
本來諗住上星期6放工同gf去南Y島....順便過埋夜...
點知D雨好似爆水喉咁淋落黎...最後....我同GF上左大陸係咁食野....
唉.又肥幾磅

引用:
原帖由 kathywonder 於 2008-6-17 09:45 AM 發表

東灣灘尾...岩石後面, 幾隱的, 唔會有人看見的.....Hi!!  Morning, Angela...how's it goin'??
東灣確是好靜, 但都有ii登岸的,

鹿湖高原都係一個唔錯既選擇:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-15 12:34 AM 發表
http://www24.188channel.com/viewthread.php?tid=7073842&extra=page%3D3
秋郊遊記2剛收到版主話滿750posts, 想繼續傾麻煩唔好太多chat posts

自細住新界,可以話係自細通山走
平時中意郊外跑步,近年少左非法 ...
Hey!!  Angela, 你講o個度係唔係雷打石去雞公山o個段呢??

睇你d post真係愈睇愈o 咀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆