上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記3

收藏  |  訂閱
766  61.3k

取消高亮
Angela~~不如......約埋行山呀........

我同gf 都好鐘意天體, 不過次次都係去果兩個地方. 天體真係幾realx, 而且係hk 天體仲帶點剌激

三個亞叔有運行.
有好野食.
:smile_40:

引用:
原帖由 elmo 於 2008-5-23 11:19 AM 發表
are you sure???:smile_14:
邊本雜誌登過我都想知
引用:
原帖由 aapplee21 於 2008-5-23 09:12 PM 發表
我同gf 都好鐘意天體, 不過次次都係去果兩個地方. 天體真係幾realx, 而且係hk 天體仲帶點剌激
咁矛盾既?
怕遇到人係好難relax架喎,我會搵d少人到既地方同時候先咁做

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-24 10:58 AM 發表

邊本雜誌登過我都想知

咁矛盾既?
怕遇到人係好難relax架喎,我會搵d少人到既地方同時候先咁做
其實,我想知呢...按你理解,港島區既郊外方唔方便咁做?你試過嗎?

引用:
原帖由 r.bangladesh 於 2008-5-24 11:10 AM 發表

其實,我想知呢...按你理解,港島區既郊外方唔方便咁做?你試過嗎?
港島區唔係冇地方既, 要睇時間囉
因為都幾多人跑步架

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-24 11:12 AM 發表

港島區唔係冇地方既, 要睇時間囉
因為都幾多人跑步架
哦,因為唔想去咁遠,舒舒服服去奔放嘛....真係冇地方好介紹?

引用:
原帖由 r.bangladesh 於 2008-5-24 11:13 AM 發表
[quote]原帖由 r.bangladesh 於 2008-5-24 11:10 AM 發表

哦,因為唔想去咁遠,舒舒服服去奔放嘛....真係冇地方好介紹? [/quote]
:smile_34:   閒日或假日黃昏, 龍脊。

:smile_40: 遇著大風日子, 感覺如御龍飛翔 ~

引用:
原帖由 翠林仔 於 2008-5-24 11:18 AM 發表

哦,因為唔想去咁遠,舒舒服服去奔放嘛....真係冇地方好介紹?
:smile_34:   閒日或假日黃昏, 龍脊。

:smile_40: 遇著大風日子, 感覺如御龍飛翔 ~ [/quote]

龍脊好多人去架,特別係D專業行山人士

你好,我見你的相影得幾靚,加上你身材好 fit,所以係度留言支持你。
其實我也成日行山,見你在不少山澗留影,也覺很開心,最重要是有美感! 多謝你!
希望你唔介意小弟把你「加為好友」啦! ^_^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆