上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記3

收藏  |  訂閱
766  61.3k

取消高亮
如果我去觀星,賞月睇日出的話借個腳架比你用吖,有時夏天真係咁唔想上山,d器材咁重,(p.s>一機兩鏡,腳架,閃光燈,電筒,糧水求生用品... ...)

引用:
原帖由 kkcat_hk 於 2008-5-21 12:06 AM 發表
如果我去觀星,賞月睇日出的話借個腳架比你用吖,有時夏天真係咁唔想上山,d器材咁重,(p.s>一機兩鏡,腳架,閃光燈,電筒,糧水求生用品... ...)
我又唔會戴咁大個腳架去既
行山都係好輕便,冇必要既野都唔帶去,最多都係帶個坐台既腳架仔
有時見岩有石有位放相機就影張架啦,但失敗既多
引用:
原帖由 winter1973 於 2008-5-21 12:04 AM 發表
樓主簽名相水池個2張係邊影?
唔算係水池,睇返前面1,2篇你會知係邊架啦

angela應該開多個thread傾下orgy d野嘛

有樣野想問左你好耐,其實驚唔驚俾人認出係你黎既呢

靚女你真係好靚呢!!

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-20 01:14 AM 發表

除左新界西,大嶼山對我交通遠果d,冇定去邊度多架
而且我中意即興去既,見天氣唔熱有風既,有時夏天都會行既
唉...而家又有蚊又落雨,想同你正正常常去行山都冇行啦~ :smile_39:

引用:
原帖由 伊藤加賀 於 2008-5-21 12:21 AM 發表
有樣野想問左你好耐,其實驚唔驚俾人認出係你黎既呢
張相咁細而且背光,我諗認唔出既
何況有人話似張栢芝,蒙嘉惠,都兩個樣黎既我諗冇人認得出

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-21 12:30 AM 發表

張相咁細而且背光,我諗認唔出既
何況有人話似張栢芝,蒙嘉惠,都兩個樣黎既我諗冇人認得出
但你本身張頭像係近照黎既 :smile_41:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-20 01:14 AM 發表

除左新界西,大嶼山對我交通遠果d,冇定去邊度多架
而且我中意即興去既,見天氣唔熱有風既,有時夏天都會行既
夏天冇風行山一定會辛苦到死,又晒又熱,交通唔方便都冇咩意欲去

引用:
原帖由 jefferytsm 於 2008-5-21 12:32 AM 發表

夏天冇風行山一定會辛苦到死,又晒又熱,交通唔方便都冇咩意欲去
如果夏天三十幾度行山係人都死啦 :smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆